диван жанет

Защо ъгловите дивани са перфектни за обновяване на трапезарията

Щом настъпи моментът да избираме ново обзавеждане за трапезарната зона е добре да направим нещо различно и по-функционално от старото. Повечето хора са свикнали в това помещение да бъдат поставяни маса и столове. В случай, че искате разнообразие ви препоръчваме да се насочите към практичния кухненски ъгъл с ракла. Това е мебел, която ще ви донесе изключително удобство и ще направи зоната за хранене любима на цялото семейство. Нови и актуални модели ще откриете в онлайн магазин Venus.bg, а в следващите редове ще ви предоставим важна информация за съвременните модели.

Какви са ползите от покупката на кухненски ъгъл с ракла

Решението да внесете малко разнообразие в това стандартно помещение е чудесно. Практичните кухненски ъгли с ракла ще направят интериора уютен и комфортен и ще може да настаните повече хора около масата. Този тип малки дивани винаги са се харесвали на клиентите, защото променят излъчването в стаята и то става доста по домашно и удобно. Вече нямате просто кът за хранене, а нова зона за почивка и релакс. Във всеки един момент от деня бихте могли да си почивате на кухненския ъгъл. Моделите са снабдени с удобна ракла под седалките в която да подреждате всякакви неща. Разтегателният механизъм трансформира функцията на дивана и го превръща в легло. С покупката на една мебел си осигурявате разнообразни възможности за употреба. Venus.bg ви предлага Кухненски ъгъл Торино – с опция функция сън и ракла:

диван торино
  • Кухненски диван „Торино“ е съставен от диван 3-ка, диван 2-ка и ъгъл, които са отделни модули и може да ги подредите по Ваш вкус;
  • „Торино“ е оборудван с различни удобства като: функция сън тип падащ гръб, който ще превърне дивана в удобно легло;
  • Обемна ракла;
  • Имате избор между различни цветове, чрез които ще може да съчетаете модела с интериора в жилището.

Прекрасен пример за мебел, която ще ви донесе само положителни емоции.

Материалите за изработка са важни за комфорта

Независимо, че тази мебел е на много ниска цена не е направен компромис с качеството на материалите, които са вложени в изработката. Кухненският ъгъл с ракла обикновено се прави от естествена дървесина, която гарантира дълга експлоатация. Мебел, която ще бъде ежедневно използвана от много хора трябва да е действително здрава и устойчива. Тапицериите също са на добро ниво, като те се почистват лесно и не задържат петна. Хубаво е че са и достатъчно износоустойчиви. Така срещу скромна сума получавате една добре изработена мебел, която ще ви служи безпроблемно доста години.