пано

Как лесно да разнообразим интериора с красиви декоративни пана?

Хората проявяват голяма креативност, когато решат да направят жилището си по уютно и красиво. Още преди години са използвани различни картини, портрети и други декорации за стена, които да създадат красива обстановка и да направят помещенията оригинални. Днес идеите за украса, които ще откриете са още по-разнообразни, затова ви предлагаме да се насладите на качествените декоративни пана в каталога на http://posters24.net/. С тяхна помощ всяка една стая от дома ви може да придобие съвсем различен облик и така без да влагате прекалено много средства, да оформите желаната промяна.

Защо да изберем декоративните пана за стената?

Тази съвременна декорация ще ви гарантира по-добро настроение и ще придаде много цвят във всяка стая, където я използвате. Характерно за декоративните пана е, че представената картина е разположена върху няколко различни по размер панела, които след монтаж изглеждат изключително красиво и атрактивно. Тази декорация ще привлече погледа и ще допълни общия интериор на помещението.

Добре е цветовете, които присъстват, да бъдат съобразени с обстановката, мебелите и стила на обзавеждане. Актуалните декоративни пана са много разнообразни като дизайн и изображения. Качеството на изработка е на високо ниво, цветовете са ярки, няма да избледнеят бързо, а цената е разумна и всеки може да си позволи подобна украса. Това кара и повечето хора да се насочат именно към нея, защото една професионално нарисувана картина е наистина скъпа. Помещение украсено по този начин става много по-елегантно и привлекателно. Това е важно за вашето усещане за уют.

Какви декоративни пана да поставим в различните помещения?

Съветваме ви внимателно да прецените, какъв точно вариант ще изберете за украса на вашите стени. Големите и ярки декоративни пана, трябва да бъдат разположени върху светла повърхност така, че да се откроят и да могат да изразят цялата си красота. Те без проблем се използват в различните стаи в зависимост от картините, които пресъздават. Специалистите от Posters24.net ще ви помогнат с няколко идеи:

декорация за стена
  • за антрето – входното пространство е чудесна зона, която може да бъде по- гостоприемна и интригуваща с красиво пано на стената. Често антрето е малко и тясно помещение, затова ви съветваме да използвате по-светли панели и картини, които визуално ще му придадат простор;
  • за кухнята – тук приготвяте храната и се събирате със семейството. Помещението е натоварено и затова трябва да се внесе хармония и баланс.  Нашият съвет е да поръчате декоративно пано с някакъв приятен пейзаж, цветя или абстрактна картина в свежи цветове. Паната, които изобразяват храни и напитки също са предпочитани;
  • за дневната – задължително се съобразете с големината на помещението. Декоративните панели трябва да бъдат с подходящ размер спрямо стената, за да не се загубят в нея или да изглеждат прекалено обемни. Дизайнерите съветват тук да има абстрактни картини и мотиви, които стимулират въображението и създават динамична и креативна среда;
  • за детската – малчуганите ще се радват най-много на своите любими анимационни герои, различни горски животни, принцеси, супер герои и други, стига те да са в ярки и открояващи се цветове.

Красивите панели могат да бъдат разположени навсякъде, стига да сте съобразили техния дизайн с обстановката така, че да я допълнят и обогатят, а не да изглежда кичозна. Тези изделия са предпочитани и защото техният монтаж става много лесно. Бързо ще се справите сами, без необходимостта да наемате техник.

Кои са най-предпочитаната дизайни в момента?

Едни от най-харесваните в момента артикули са природните картини, цветята и морските пейзажи. В зависимост от това в коя зона от жилището ще разположите декоративните пана, можете да изберете предпочитан дизайн. Не пропускайте и абстрактните арт инсталации, които изглеждат невероятно модерно и атрактивно и са подходящи най-вече за дневната зона. Ако залагате на конкретна картина се съобразете с това, какви са преобладаващи цветове в стаята.