детско легло

Кои видове детски легла се отличават с превъзходни характеристики?

Родителите отделят значителна част от времето си да изберат хубави мебели за детската стая. Това пространство от жилището е по-специално, тъй като мъниците прекарват тук повечето време, когато са си у дома. Не само учат и спят в стаята, те също така си играят, събират се с приятелчета и се наслаждават на спокойствие. Важно е да бъдат заобиколени от качествени и добре съчетани мебели, които ще ги предразположат към повече комфорт. В сайта venus.bg ще разгледате много хубави и качествени легла, които впечатляват с интересния си дизайн и различните екстри, които включват.

Кои са предпочитаните модели?

Определено има детски легла, които се отличават от останалите. Те са предпочитани от клиентите, заради перфектния си начин на изработка и хубавите материали вложени в тях. Става въпрос за моделите направени от естествена дървесина, защото те са гарантирано здрави, безопасни за децата и на много добра цена. Това, че са изработени от естествен материал ги прави много добро решение за детската стая, в която всичко трябва да бъде съобразено със здравето и комфорта на най-малките.

Детски легла ще намерите в най-различни размери допълнени с ракли, чекмеджета в основата или повдигащ механизъм на матрака. Това са съвременни екстри, които ви осигуряват място за съхранение на вещи и ще направят детската стая по-чиста и организирана. От Venus.bg днес ще препоръчат – Ъглови легла Капан 34 – 82/200 см., Натурален:

ъглови легла
  • комплект ъглови легла с ракла „Капан 34“ – подходящи за еднолицеви матраци;
  • за изработката на модела е използвана висококачествено масивно дърво – Чам;
  • имат табли към стената и повдигащ пружинен механизъм, който позволява използването на подматрачното пространство;
  • налична е ракла с предно и горно отваряне, която осигурява допълнително място за съхранение.

Хубави мебели гарантиращи комфорт и сигурност. Дизайнът е семпъл и без проблем ще го съчетаете с интериора на детската стаята.

Кога трябва да сменим детското легло с ново?

Трябва да сте много отговорни към подмяната на тази мебел, защото от нея зависи почивката и спокойствието на вашето дете. Разгледайте моделите в онлайн магазина и научите всичко за техните възможности, преди да инвестирате в конкретен вариант. Ако малчуганът вече е пораснал и му трябва по голямо и удобно легло, веднага трябва да потърсите подходящо и да промените интериора на стаята. Друга причина да купите нова мебел, е ако старата по някаква причина се е повредила и застрашава безопасността на детето. Изберете подходящ модел, без да губите време, защото комфортният сън е от голямо значение за дечицата.