холна маса

Как да изберем правилния модел холна маса?

Ако искаме щом се приберем да попаднем в една приятна и уютна обстановка е от значение внимателно да изберем мебелите, които ни заобикалят. По-специално внимание е редно да се обърне на всекидневната като стая, която се използва от цялото семейство. Много често в един апартамент това е най-голямото помещение и е нормално мебелите там да бъдат модерни и качествени като изпълнение. Наред с обемните артикули е важно да присъства и подходяща холна маса. Мебели venus.bg представят едни от най-актуалните и интересни модели, които може да откриете в търговската мрежа.

Лесно ли е да изберем точната холна мебел?

Има редица фактори, с които трябва да се съобразим, щом търсим подобна мебел. Моделите, които са представени онлайн са невероятно удобни и практични в зависимост от това, какво точно очакваме от тях. Срещат се по големи и функционални холни маси, подходящи за сервиране на храни, тъй като плотовете им са разтегателни и с повдигащ механизъм. Те могат спокойно да заменят трапезната маса, ако предпочитате да се храните пред телевизора. Други модели са изцяло декоративни с нестандартна форма и декоративни плотове.

На тях могат да се инсталират различни дребни декорации или да ги използвате, за да държите върху плота им дистанционното и телефона си. Ще намерите холни маси направени от стъкло, метал, МДФ, естествена дървесина или комбинация от тези материали, за да изглежда обстановката още по-модерна и оригинална. Много популярни през последните години станаха помощните артикули, тъй като създават повече удобства, не заемат място и са невероятно практични. В сайта на Venus.bg може да разгледате разнообразни варианти, но днес ще се спрем на един конкретен. Комплект холна маса с 2 бр. Помощни Dunya – Черен мрамор / Крем / Орех:

  • комплект „Dunya“ съдържа една  маса с две подвижни помощни;
  • може да се ползва една цяла овална мебел с интересен дизайн и трите елемента поотделно;
  • подходящи са за обзавеждането на Вашия хол или всекидневна;
  • плотовете са изработени от МДФ, краката от бук масив.

Перфектно предложение за модерната дневна в която се канят гости, събира се семейството или просто релаксирате след тежкия ден.

От какви материали се изработват актуалните мебели?

Няма да се затрудните в съчетаването на новата холна маса с дивана и секцията, защото има много различни видове. Материалите, които влизат в изработката им са качествени и всеки от тях има своите положителни характеристики. Не бива да забравяме, че е добре моделът да подхожда като стил на останалите мебели. Ето защо бихме нарекли класически и универсални мебелите направени от дървесина и МДФ. Те разбира се могат да има декоративен плот, който ги прави модерни и интересни. Препоръчваме ви и артикулите от метал и стъкло, защото внасят много светлина и винаги изглеждат елегантно в помещението.