маса

Холни маси – защо да сме бдителни и взискателни, когато ги избираме

Ако си мислите, че холните масички са загубили значимостта от присъствието си в дома на българина то грешите. Разбира се, напоследък наблюдаваме една доста интересна трансформация на този род обзавеждане, която се дължи на промяната и по-различното структуриране на холното пространство. Но пък остава неизменна потребността от такъв вид мебел, с която наистина откриваме едно много добро интериорно внимание, което именно тази мини мебел предлага. Холни маси в магазините има всякакви – малки, големи, в различни форми, трансформиращи се и какви ли още не. Идеята на търговците е да предоставят на всеки клиент точно онзи детайл, който може в максимална степен да отговори на стилистичното оформление на този специален почивен кът.

Малка или голяма холна маса

Това е от първите въпроси, които всеки клиент си задава. Отговора обаче не бива да приемате като еднозначен, защото в крайна сметка наистина е от значение да се вземат предвид редица обстоятелства като:

  • Обща площ на хола или дневната;Холна маса Какви други мебели присъстват в стаята;
  • Вид на дивана. От модела на меката мебел зависи каква форма на холната маса ще пасне на интериора (овална, кръгла, правоъгълна, квадратна, нестандартна).

Независимо от това, че холната масичка е една от най-малките елементи в тази домашна зона то това не означава, че няма свой собствен начин да привлича вниманието ни. За не малко клиенти самата мебел се оказва една добра и доста очарователна декоративна част. Именно затова в каталога на един от най-утвърдените търговци на нашия пазара Мебели Арена откриваме фантастични, шикозни варианти за маси за хол, с които определено ще постигнете ефект, надхвърлящ и най-смелите ви очаквания.

Безспорно с правилната холна маса ще завършите образа на интериорно съвършенство. Не забравяйте и още нещо – сглобяването на картината и поставянето на последния щрих няма да ви струва скъпо, защото тези мебели са от най-достъпните, които се предлагат на пазара.