легло

Изберете практично легло за маломерната детска стая

Доста от хората се сблъскват с проблема да обзаведат компактното си жилище добре. В случай, че и детската стая е с минималистични размери е добре да подходите креативно откривайки търговец, който ще ви помогне в създалата се ситуация. Мебели Венус разполагат с детски легла, които ще подхождат много по размер и функции на пространството. Ако попитате едно дете какво иска да има в стаята си, то ще ви отговори категорично – място за игра. За да се случи това обаче, трябва така да подредите закупените артикули, че да не губите от простора.

Изберете функционално детско легло Венус

Дизайнерите на мебели правят всичко възможно да променят концепцията на тези артикули и да предложат на потребителите много удобство. Различните функции са хармонично съчетани с атрактивния външен вид. Съвременните механизми повдигат матрака, а под него имате възможността да използвате практично цялото пространство. Други детски легла Венус в основата си притежават чекмеджета – много удобни дори за самите малчугани. Така от малки могат да бъдат научени да подреждат личните си вещи. Много мисъл е вложена в тези на вид дребни подобрения, които обаче ще ви спестят поне още една мебел в стаята. Артикулите тип „сандвич“ съхраняват второ легло под основното. То би могло да се издърпа и използва при нужда. Функционалностите са много и разнообразни, което със сигурност ще ви накара да направите поръчка от Венус.

Детски модел тип „сандвич“ Сити 2020:

Детско легло
  • Снабдено е с етажерка, подходяща за съхранение на любимите книги и учебници на вашето дете;
  • Долното легло е на колелца, издърпва се и се разделя от горното;
  • Подходящи матраци са еднолицеви 900/2000 с максимална височина от 240 мм;
  • За направата му е използвано ПДЧ 16мм.

Това, че не сте притежатели на огромно жилище не означава, че децата ви трябва да страдат. Практичните мебели Венус ще ви помогнат да организирате пространството уютно и те да имат достатъчно място за игри и забавления.