диван неапол

Как трябва да потърсим нов и качествен диван

Интериорът на дневната винаги е бил важен за всеки от нас, защото това е основната стая в която прекарваме свободното си време. Да се чувстваме комфортно и уютно зависи преди всичко от меката мебел която сме инсталирали. Този артикул не се подменя толкова често и щом се налага да търсим нов определено трябва да спазим ясни правила за неговия избор. Не ви се иска да инвестирате голяма сума и накрая да останете недоволни от покупката си. Виж тук venus.bg  интересните модели които присъстват в каталога. Запознайте се с характеристиките на артикулите и преценете какъв модел ще подхожда най-много на жилището ви.

Защо диваните с лежанка са едни от най-предпочитаните

Много от клиентите предпочитат мека мебел с г-образна форма, която притежава така удобната лежанка. Вижте тук всички налични модели. Тези артикули са изключително функционални, адаптират се много бързо във всякакъв вид помещения и обикновено са снабдени с множество функционалности. На лежанката бихте могли да си почивате или да гледате любимия си филм като същевременно релаксирате по най-добрия начин. Вижте тук видовете и размерите в които се предлагат. Лежанката е предпоставка да настаните повече хора когато е необходимо и винаги оформя приятен холен кът където и да изберете да инсталирате дивана. Разтегателният механизъм е практично подобрение благодарение на което трансформирате меката мебел в спалня. Непременно вижте тук различните варианти и начина на разпъване на диваните. Venus.bg не се предлага да разгледате следния модел. Ъглов диван Сан Ремо с ракла и функция сън – вижте тук подробности:

ъглов диван
  • Стилен ълов диван „Сан Ремо“ е всичко, от което се нуждаете за обзавеждането на Вашия дом;
  • Към него са включени възглавнички, със силиконов пух, без цип;
  • Диванът е снабден с функция сън – чрез издърпващ механизъм подматрак, може да го трансформирате в удобно легло за спокоен и пълноценен сън;
  • Под лежанката се намира лесно достъпна ракла- тип чекмедже за съхраняване на вещи;
  • За Ваше по-голямо удобство седалката е изработена от еластичен дунапрен със зиг-заг пружина.

Вижте тук в сайта на търговеца и други модели, които ще ви допаднат с качествената си изработка и разнообразен дизайн.

Необходим ли ни е разтегателният механизъм

Много от артикулите които избираме за дома си могат да бъдат използвани по няколко различни начина. Това определено са едни от най-търсените мебели, защото модерните апартаменти са по-маломерни и винаги трябва да се мисли в посока как да спестим от място и покупка на други артикули. Вижте тук меката мебел притежаваща функция сън, както и допълнителни ракли в основата. Винаги е препоръчително да купувате такъв тип дивани, защото още едно легло в жилището никога не е излишно.