спалня

Как да изберем подходящ спален комплект за малка стая

Модерната спалня винаги може да бъде функционална, независимо от съответния стил. Дори помещението което сте избрали за зона в която ще почивате да е по-малко, пак може да откриете подходящата мебелировка в онлайн магазините. Венус  спалня с матрак 140/190 е перфектното предложение, което би подхождало на една по-малка по размери спалня. Това, че магазинът ви подарява толкова важен елемент като матрака не е за изпускане.

Особености при избора на мебели Венус

Най-важните изисквания на помещението за почивка са неговото удобство и компактност. В спалнята с матрак 140/190 всичко трябва да допринесе за максималната ви релаксация, но в същото време трябва да има място за съхраняване на всичките ви основни неща. За да проектирате правилно мястото, можете да използвате както различни мебели, така и пълен комплект. Изборът на комплект 140/190 ви позволява да подредите пространството в същия стил без никакви проблеми. Ако стаята е правоъгълна, мебелите могат да се подредят в един ред по протежение на една от стените. Гардеробът с вградени огледала е добро решение за ситуацията. Комплект Венус с матрак 140/190 може да бъде с повдигащ механизъм, благодарение на когото ще получите допълнително място за съхранение.

Спален комплект

Комплект Рока 140/190 от Венус:

  • Легло,  матрак;
  • Две нощни шкафчета и гардероб с огледало;
  • Притежава всичко необходимо за обзавеждането на една спалня. Изработен така, че да осигури максимално удобство;
  • Опционално може да закупите и скрин с две чекмеджета за допълване в интериора, както и подматрачна рамка и повдигащ механизъм за леглото.

Това, че помещението в дома ви не е достатъчно голямо съвсем не означава, че трябва да направите компромис с неговото мебелиране. С помощта на уникалните предложения от мебелен магазин Венус вие ще създадете една спокойна, романтична и уютна атмосфера. Комплектите са перфектното решение за всяко семейство.