матрак

Как да изберем подходящ еднолицев матрак

Част от хората избират за своя дом еднолицевия матрак поради различни съображения. Тези модели например имат по-кратък живот, но пък от друга страна това ви позволява през определен период да придобивате нов артикул по-ергономичен и комфортен от предходния. Прегледайте каталога на https://www.venus.bg/матраци-и-възглавници/еднолицеви-матраци и отчетете колко добре и детайлно са изработени всички артикули. Освен това представените модели притежават подматрачна рамка, която отсъства при двулицевите.

Колко твърд матрак да поръчате

Няма стандарт за оптимална твърдост на даден продукт. Тя е въпрос на индивидуални усещания. По принцип водещите производители дават някои препоръки, които се основават на теглото , формата на тялото , възрастта и позицията в която обичате да спите.  Правило е , че за хора с тегло до 60 кг са подходящи по-меки разновидности, докато хора с по-едро телосложение е добре да ползват модели с повишена твърдост . Клиентите над определена възраст е добре да изберат анатомичен еднолицев матрак. За твърдостта на даден еднолицев модел не може да съдите само по описанието в брошурите. Всеки производител класифицира твърдостта на своите артикули по специфични критерии. Разнообразието, което ви предлага магазин venus е действително голямо и ще откриете подходящ вариант. Запознайте се подробно с характеристиките на материалите от които се произвеждат съвременните модели и спрямо тях преценете комфорта, който ще ви предоставят.

Еднолицев матрак

Еднолицев матрак Стандарт К – предложение на магазин venus:

  • Ядро от пружинен пакет „Бонел“ и високоеластична пяна, които ще Ви гарантират необходимия комфорт за един спокоен и пълноценен сън;
  • За допълнително удобство е включена и дървена рамка, която ляга в отвора на леглото и не е нужно допълнително да закупувате подматрачна рамка;
  • В артикула е добавен и слой термо вата, гарантиращ прохлада през лятото и топлина през зимата.

Тази инвестиция е важна за вашето здраве и затова отделете повече внимание да се запознаете с различните модели и техните полезни свойства.