Как да се погрижите за здравето си на работното място?

Да се погрижите за здравето си докато работите е вече възможно. Замислихте ли как бихме го направили? Съвременното обзавеждане на офиси е ориентирано към създаване на една комфортна за работа среда. Това става с помощта на креативни умове, които след дългогодишни изследвания са стигнали до извода, че когато човек работи изправен то тогава се чувства най-продуктивен. На практика това е точно така, защото ако стоите с часове на един стол то колкото и да е удобен тялото Ви започва се отпуска и дори е възможно следобедните часове да Ви се доспи. Ето затова американски предприемачи изработват бюро, чиято височина се регулира. Така служителите могат да променят позицията на тялото си и така да се раздвижват периодично. Сигурно сте чели, че на всеки един час е препоръчително да правите една две минути разходки. Така ще избегнете схващанията в долните крайници и неприятното изтръпване.бюро с регулируема височина

Сега вече се замислихте над това дали нямате нужда от ново бюро, нали! Прави впечатление, че много офиси, които обслужват клиенти през целият ден работят прави. Високите бюра, приличащи на плотове са доста удобни , защото не само служителите имат възможност да стоят правилно изправени, но така гледат и клиентите си в очите. Това е знак на доверие и много тактически тези компании са пригодили обзавеждането така, че да е комплексно, здравословно и супер елегантно.

Седенето на стол продължително дава предпоставки за не малко здравословни проблеми. Инвестицията в качествени бюра с регурируема височина дава доста добри резултати в офисите, които са предприели това предизвикателство. Изследване дори показва, че след месец използване на такива бюра в един офис служителите са станали доста по-продуктивни и съсредоточени в работата си. Намалели са множеството грешки, които са правени преди това и самите служители отчита това като предимство, защото се чувстват по-свежи и работоспособни.

У нас този подход тепърва започва да придобива популярност и компаниите, които имат възможност да предприемат подобна инвестиция със сигурност вече отчита положителните резултати от това. Защо да губите пари и да бъдете неангажирани към здравето на подчинените си след като имаме идеалното решение за Вас? Разгледайте предложенията за качествени бюра с регулируема височина и открийте разликите. На сайта на healthydesk можете да видите възможностите, с които да преобразите офиса. Специализираната мебелировка като бюра, стойки за монитори и всякакви аксесоари, които спомагат за ефективен работен процес са на едно място и няма нужда да ги търсите поотделно. Само с едно натискане на контролера на бюрото регулирате неговата височина. Раздвижете се и работете с удоволствие!