легло

Какво обзавеждане е нужно на детето – съвети и идеи

Детската стая е онова място в дома, където малчуганът прекарва почти цялото си свободно време. Тя не е просто стая за сън или място за игри и учене. Представлява нещо много повече, защото за малкото дете тя е всичко. Помещението трябва да бъде обзаведено така, че да му допада визуално, да е безопасно и много практично. Всички тези компоненти трябва да бъдат спазени, когато търсите обзавеждане за детска Венус. В онлайн каталога на търговеца ви очакват готови комбинации, които със своя дизайн и стил, ще ви допаднат и ще ви спестят време и средства.

Какво включва модерното обзавеждане за детска Венус

За да има едно безгрижно ежедневие детето трябва да бъде обградено от мебели, които му подхождат и са направени специално за неговата възраст. Това означава цветовете на мебелите да са ярки и весели, каквито са и самите деца. Основната и най-важна мебел е леглото, като то трябва да бъде достатъчно стабилно и да предоставя пространство за един комфортен сън. Комплектите на Венус включват функционални артикули снабдени с място за съхранение на вещи, което винаги е добра оферта. Гардеробчето също е важен елемент, като там ще се помещават основно дрехите и някой други неща. В комплектите за по-големи деца присъства бюро, шкаф и етажерка, като е помислено те да се съчетават с останалите артикули и да завършват общата композиция по стил.

Детско обзавеждане

Детско обзавеждане Некст – предложение на мебелен магазин Венус:

  • Легло с тапицирана табла от плат и контрастни шевове;
  • Гардероб с лост за дрехи, две ниши, ракла, етажерка, бюро и шкаф;
  • За Ваше удобство вратичките са оборудвани с механизъм за плавно затваряне;
  • Моделът е изработен от висококачествено ПДЧ 18 мм.

Спокойно можем да твърдим, че готовите комплекти са перфектното обзавеждане за детска стая. Може да избирате между различни възможности, което ще ви помогне по-лесно и бързо да мебелирате стаята.