кухня

Важно ли е какъв вид кухненски шкафове ще изберем за интериора?

Щом настъпи моментът да правите промяна в обзавеждането на кухнята, е важно да проучите, кои модели шкафове са актуални в момента. Много по-рядко се купуват нови мебели за тази част от дома и е нормално тенденциите да са се променили. Важно е да направите помещението удобно и функционално, защото то е свързано с вашите ежедневни домакински занимания. Препоръчваме ви практичният кухненски шкаф с витрина venus.bg, защото така ще създадете една по-приятна обстановка и ще виждате, какво сте разположили вътре.

Как ще направим жилището модерно с помощта на стилните шкафове?

В момента обзавеждането за кухня е много интересно и практично, защото се състои от горен и долен ред шкафове. Те се монтират долепени в близост един до друг, без никакво разстояние и са обединени от красиви термоплот и термо гръб. Може да избирате между различни дизайни, да купите готово обзавеждане или сами да конструирате желаната работна площ благодарение на модулите. Онлайн намирате различни кухненски шкафове някои с витрина, други без и такива с отворени рафтове.

Имате възможност да ги съчетаете по ваш вкус и спрямо начина по който ще ги използвате. Единственото важно е да се съобразите с размерите на пространството и да го обособите по най-практичния начин. Мебелите се изработват от здрави и качествени материали и ще може да ги ползвате безпроблемно доста дълго време. Кухненските шкафове включват механизми за плавно и тихо отваряне и затваряне, за да си създадете още по-приятна обстановка. От каталога на Venus.bg имате възможност да поръчате следния вариант. Кухненски комплект Сити 887 – 250 см. – с цял термоплот:

  • комплект „Сити 887“ притежава всичко необходимо за обзавеждането на дома Ви;
  • обзавеждането включва различни модули, чекмеджета, място за аспиратор и отделение за вградена печка;
  • за удобство са добавени цял термоплот и механизъм за плавно затваряне на вратите.

Изключително елегантен модел, подходящ за всеки съвременен апартамент. Цветовете, в които може да бъде изработено обзавеждането са разнообразни, затова се насочете към любим за вас, който ще ви направи доволни.

Какви са положителните характеристики на материалите MDF и ПДЧ?

Повечето кухненски шкафове в момента се правят от тези материали. Те са предпочитани от клиентите, защото изглеждат много добре. Доближават се до характеристиките на естествената дървесина и имат много допълнителни плюсове.

По-леки са от дървото и съответно се обработват много по-бързо и лесно. Изглеждат луксозно и красиво, тъй като имат гланцирано покритие, което от друга страна ги предпазва от замърсявания и влага. Това са сериозни причини, които ще ви накарат да изберете обзавеждане от MDF и ПДЧ.