ТВ шкаф, холна маса

Кои са най-луксозните холни маси на пазара

Мислим си, че след като холната маса е една малка и декоративна мебел, не е от голямо значение какъв модел ще изберем за дома си. Но все пак масата е индивидуално решение, така че тя трябва да се впише в интериора на всекидневната стая. Все повече са хората, които искат да притежават холни маси италиански venus.bg за да има домът им онзи изискан и елегантен стил, който са гледали в списанията. Много е важно, да бъдем отговорни избирайки такава мебел и да сме добре запознати с нейните характеристики и функции.

Как да си харесаме стилна масичка

 Онлайн магазин за мебели venus, предлага в своя каталог не малко модели на холни маси италиански, които са точно онзи акцент, необходим на жилището ви. Формата която бихте избрали, зависи най-вече от личните ви предпочитания и от мебелировката в стаята. Кръглата  или овална форма е наистина привлекателна за семействата, които обичат да канят гости в хола си. Липсата на остри ъгли ги прави подходящи и ако имате малки деца. Правоъгълните холни маси италиански venus, определено изпъкват с красота и предлагат достатъчно пространство.

ТВ шкаф, холна маса и помощна маса

Комплект Inci – ТВ шкаф, холна маса и помощна маса:

  • Комплекта включва две кръгли маси, едната от които по-мощна а другата с по-голям размер;
  • И двете имат по едно чекмедже и отделения за вещи във вътрешността;
  • Изработени са от MDF и бук масив.
  • Тв шкаф за по-добър синхрон на целия комплект.

В зависимост от любимия ви стил и дизайна на всекидневната – холната масичка италианска venus, може да бъде онова функционално и стилно допълнение към любимата стая. Класически избор – тя да е изработена от дърво, което предлага наистина богато разнообразие (на цветове и модели). Независимо от това, че са оригинални и дизайнерски издържани, цените на предлаганите модели са достатъчно атрактивни. Ще се убедите в това, избирайки новата си масичка от venus.