комплект за трапезария

Какъв мебелен комплект ще направи трапезарията уютна?

Обзавеждането в един дом трябва да бъде съобразено с вкусовете и потребностите на неговите обитатели. Ако ви предстои да избирате нови мебели за трапезарията, е добре да отделите повече внимание, защото тук се храните със  семейството си и посрещате своите гости. Артикулите, които ще предпочетете, трябва да бъдат не само удобни и красиви като дизайн, но също така здрави и устойчиви, да се изработени от качествени материали. Разгледайте офертите за маса и столове за трапезария Мебели ВЕНУС и определете кой комплект е най-подходящ за вас. В сайта има най-различни дизайни и комбинации на приемливи цени.

Кой от модерните комплекти за трапезария ще ви допадне най-много?

Тази зона от жилището трябва да бъде добре балансирана и комбинативна, тъй като се използва от всички и е важно да сте настанени перфектно по време на хранене. Насочете се към мебели, които ви гарантират здравина и устойчивост, съобразени са с размера на свободното пространство и са в подходящ дизайн за интериора. Едни от най-харесваните комплекти днес са тези с тапицирани столове, които предлагат много повече комфорт и уют от класическите модели. Бихте могли да изберете мебелен комплект с по-високи облегалки и подлакътници или стандартен компактен вариант, който може спокойно да се побира и под масата.

Основната мебел е хубаво да разполага с разтегателен плот, а неговата форма зависи най-вече от стаята, в която ще разположите обзавеждането. Ако в семейството сте повече хора ви съветваме да предпочетете правоъгълна или елипсовидна маса, защото те предлагат и повече пространство. Днес специалистите от магазин Венус ще ви предложат следната идея за оформяне на красив и функционален интериор. Трапезна маса VENUS 1106 с четири стола LOREN 2108 в комплект:

маса и столове
  • трапезна маса „VENUS“ и столове „LOREN“ са подходящи за обзавеждане на кухня или трапезария;
  • масата е снабдена с разтегателен плот полиран МДФ (автоматично отваряне);
  • столовете са изработени от естествено дърво с удобна мека седалка и облегалка, за която е използвана висококачествена дамаска в свежи цветове.

Оригинален комплект маса и столове с възможност да създадете желаната приятна обстановка в трапезарията. Разноцветната тапицерия на столовете винаги е добро решение, което ще направи мястото приветливо и свежо.

Как производителите комбинират успешно различните материали за изработка?

Мебелните комплекти, които са популярни днес, се правят от различни материали, за да получите качествен и здрав продукт. Най-често в основата им се използват доказаните с времето метал и естествена дървесина, а плотовете и седалките са направени от MDF или ПДЧ. Тези съвременни материали позволяват по-лесна обработка, достатъчно евтини са като цена и създават усещане за модерно и стилно обзавеждане.