диван

Меката мебел – стил, практичност и функционалност в нашия дом

21 век е белязан с изключителни промени по отношение на домашния интериор. Домовете ни станаха много по-стилни, изчистени и стилни. Космичността е присъща за новото време и това определено повлиява и тенденциите при изработката на мека мебел. А това обзавеждане е онзи удивителен акцент, от който не се отказваме при подбор на нова мебелировка и наистина търсим най-ефективното, удобно и практично решение, което да позиционираме в жилището си. тъй като по правило меката мебел е доста по-едрогабаритна в сравнение с останалите детайли, то е напълно логично да ѝ търсим местенце в дневната. За да изглежда уютно, да ни е удобно и да се възползваме максимално от функциите на това обзавеждане всеки от нас си поставя индивидуални критерии, с които да намери модела, който да му служи безупречно. Днес ще представим идеите за мека мебел – лени стил и ще обобщим основните приоритети, на които държат съвременните купувачи. Доверихме се на утвърден производител на мебели, тъй като практиката показва, че много хора избират диваните си по красота и изобщо не обръщат внимание на вложените материали и суровини. А това е от голямо значение за да си осигурите здравина и дългогодишна употреба на изделието. Лени Стил е фабрика за мебели, която се слави с безупречното изпълнение на предлаганите в каталога си продукти. меката мебел не прави изключение и именно поради това има такъв огромен интерес към дивани, фотьойли, холови гарнитури и други модели, които намират своето приложение в модерния дом.разтегателен диван

За да бъдете напълно удовлетворени от изделията, които смятате да купите е добре да се съобразите с трито основни стъпки и изисквания. ЛениСтил съветва първо да измерите наличната площ, която сте отредили за меката мебел. задайте си въпроса имате ли нужда от твърде голям диван или същата роля би свършил и по-компактен размер. Идеята е не да затрупате дневната с огромни мебели, а да ползвате такива, които са наистина максимално удобни и практични. Тенденциите в модерното обзавеждане е насочено към онези варианти, при които наистина се ползват по-малко като размери мебели като идеята е да се насладите на пространството, а не то да се превръща в тягостно и лишено от въздух. Затова размера на меката мебел нека бъде отправната ви точка, от която да тръгнете за да можете и вие да се насладите на един комфортно и стилно организиран дом. В онлайн магазина на ЛениСтил се предлагат доста модели мека мебел с размири, които напълно да отговорят на вашите нужди. Ето ви причина да селектирате избраната категория по начин, който да ви покаже само онези резултати, които ще бъдат предназначени за вашия интериор. Под мека мебел най-често разбираме дивани. А те пък наистина са като модификации достатъчно многообразни за да ни предложат изисканост и уют в дома. Размерите и формите им са гъвкави и определено биха предоставили пълно съвършено композиране в дневната.

Ако сте готови с размера е добре да се насочите към втората главна стъпка, а именно избор на дизайн. Това е доста общо понятие, тъй като тук влизат всякакви десени, материали, форми и т.нат. идеята е стила на новата мека мебел да бъде свързана с интериора, който вече имате наличен. Ако сте заложили на класиката в дневната то няма как да купите диван, който е с авангардно излъчване. Някак не би се вписал в обстановката, а и на самите вас тази комбинация не би била приятна. Задължително е да се съчетават мебели в един стил. Не бива да превръщате жилището си в компот, който да изглежда разхвърлян, неправилно и отвращаващо. Дори не е нужно да имате някакви познания от интериорен дизайн.  Следвайте цветовите комбинации, ползвайте конкретни материали и така ще успеете да постигнете наистина едни прилични резултати. Ако имате съмнение, че ще се справите с правилния подбор на мека мебел можете да изпратите снимка на дневната ви на специалистите от лени стил и така ще получите няколко варианта за подходяща мека мебел, която би се вписала перфектно в интериора ви. Не се отчайвайте и не предприемайте прекалено агресивни действия. Диваните са онзи детайл, който осигурява естетика и спокойствие в жилището. Затова нейната покупка винаги е добре обмислено решение.мека мебел

Третата стъпка е функциалността. По правило българските апартаменти не са кой знае колко просторни и често се налага дивана да бъде ползван и като легло. Основната функция, която търсят купувачите на мека мебел е именно наличието на трансформиращи се механизми. Лени Стол има доста добри предложения, които определено биха били доста приспособими към масовите холни стаи. Колкото и странно да звучи всеки един двустаен апартамент има дневна с диван, който всяка вечер се ползва като легло. Това се налага поради повече от ясни причини. една спалня не е достатъчна за съжителстване на две деца и родители. Четирима души делят около 60 квадрата площ и осигуряването на място за спане се превръща в сериозен проблем. ето защо функцията „сън“ на меката мебел е почти задължителен акцент при покупката на нова. От онлайн магазин ЛениСтил предоставят дивани, които са бързо трансформиращи се и доста практични. Знаете, че за да се насладите на спокоен и здравословен сън е важно дали дивана е удобен. Винаги търсете такъв с ортопедични матраци, което ще гарантира пълно спокойствие и наслада, когато ползвате функцията „сън“. Компактни, модерни, здрави – меката мебел от ЛениСтил е безупречния избор, който не просто ще обзаведе вашия хол или дневна, но ще бъде и разумното решение за спане. Не са малко и моделите дивани, които освен трансформираща се функция имат и прилежаща ракла. Ето ви пък и място, в което ще прибирате спалното бельо и принадлежности.

Сигурно си мислите, че за всички тези екстри ще трябва да се бръкнете доста надълбоко. Всъщност не! От ЛениСтил предлагат изгодни и качествени решения, с които да оптимизиране, обзаведете и да се насладите на прекрасни изделия, изработени по европейски стандарт. Защото не  е важно само да притежавате красиво обзавеждане, а такава която напълно да отговори на вашите претенции, изисквания и високи критерии.