мебели за офис

Модерен интериор в офиса с практичните мебели от Венус

Когато дойде моментът да обзавеждате модерен офис е добре той да включва всички необходими мебели. Служителите е добре да имат непременно ергономични столове за да не чувстват схващане в тялото през дългите часове прекарани в седнало положение. Всички останали мебели също трябва да бъдат подбрани подобаващо и задължително да са функционални. Виж повече за различните варианти за декориране на офиса в сайта на магазин Venus.bg. Научете подробности за всички отделни елементи, за да сте сигурни какво точно ще е необходимо на работниците във вашата фирма.

Видове офис столове и тяхната роля за удобството на всички

Столовете, които трябва да поръчате за вашия офис се разделят на няколко важни категории. В зависимост от начина по който са изработени и от функцията за която са ви нужни, те се разделят на – посетителски, работни и президентски. Вижте повече подробности в каталога. Първият модел служи за това да настаните вашите партньори, гости и бъдещи служители за кратко време, докато провеждате срещата. Те не са снабдени с никакви допълнителни екстри, а основно трябва да бъдат достатъчно здрави и устойчиви на натоварване. Хубаво е да са с мека седалка и облегалка, за да предоставят комфорт на ползващия ги. Непременно вижте повече за разнообразните модели – посетителските столове. Работните офис столове от своя страна са по-висок клас и са снабдени с всякакви механизми за регулиране на височината, наклона, подлакътниците и други екстри. Те са конструирани така, че да предоставят на служителя необходимия комфорт през дългите часове в които е седнал на стола.

офис обзавеждане

Президентските модели са най-високият клас подобно оборудване, защото са изработени от качествени материали и се отличават с по-внушителна визия. Те са подходящи за управленския състав, създават усещане за по-висока класа и лукс. Вижте повече за тях. Определете какви модели ви трябват и вижте повече за различните възможности в онлайн каталога на Venus.bg.

Офис обзавеждането в комплект – спестява време и усилия по избора

За улеснение на потребителите производителят е съчетал обзавеждане, което може да бъде закупено едновременно и да ви послужи за цялостно мебелиране. Обикновено включва отделни модули, които бихте могли да подредите в пространството по ваше желание и преценка. С този тип покупка спестявате средства и време да избирате нещата поотделно. Представяме ви един от комплектите на Venus.bg. Готово обзавеждане Сити 9053 – вижте повече характеристики:

  • Състои се от четири отделни модула, които може да подредите по Ваш вкус;
  • За Ваше по-голямо удобство вратите на шкафовете са оборудвани със специални панти за плавно затваряне;
  • Модулите са част от система за офис обзавеждане „Гранд“ – вижте повече за модела.

Изберете подходящите артикули и организирайте работната среда разумно.