маса

Защо да си потърсим нова и по-модерна кухненска маса

Във всяко жилище е от особено значение как ще се обзаведе трапезарията, защото тя се използва от цялото семейство като често там посрещаме на вечеря и гости. Обстановката трябва да е предразполагаща и уютна, а за това главна роля има моделът маса за хранене. Препоръчително е да я подменяте през определен период от време с по нов и модерен дизайн. Погледнете различните предложения в каталога на онлайн магазин Venus.bg. Всички артикули са изработени от качествени материали, които гарантират здравина и устойчивост на продукта и безпроблемна употреба.

Какви са предимствата на модерните кухненски маси

За разлика от преди време днес масите за хранене са доста по-различни като дизайн и функционалност. Изработват се от иновативни материали благодарение на които визията им е интересна и атрактивна. Това допринася много за атмосферата в помещението и предразполага към приятно изкарване на свободното време. В трапезарията не само се храним, но често пием сутрешното си кафе, разговаряме с близките си или се събираме с приятели на по питие. Съвременните маси за хранене често се изработват като за основа не се използват четири крака, а интересна v или п- образна конструкция. Голяма част от моделите са снабдени и с разтегателен механизъм, за да имате повече площ когато се налага да сервирате различни храни. Запознатите с характеристиките на един от най-новите модели в онлайн магазин Venus.bg. Правоъгълна разтегателна кухненска мебел Elephant – Сив 816 / Алуминий:

разтегателна маса
  • Правоъгълна кухненска маса „Elephant“ е с функция разтягане;
  • Тя е подходяща за обзавеждането на Вашата кухня или трапезария;
  • Притежава изчистен и модерен дизайн, който съчетава правоъгълен плот със заоблени ъгли и основа, наподобяваща колони.

Качествено изработен модел с интересна визия и практично приложение. Ако искате да обновите интериора с нещо интересно и ново това е прекрасно предложение.

Модел в каква форма да изберем

Формата на кухненската мебел може да бъде различна, но за да изберете най-подходящата се съобразете с размера на помещението. Предпочитани са както кръглите така и правоъгълните, защото лесно се вписват във всякакъв вид стаи. Предимството на кръглите е това, че няма как да се нараните когато преминавате около тях. Създават специфичен уют и спокойствие. Правоъгълните от друга страна са предпочитани, защото на тях могат да се настанят повече хора и всеки да има достатъчно пространство около себе си. За по-малките апартаменти препоръчваме квадратните кухненски маса които събират около четири човека и определят много удобен и комфортен кът за хранене. В каталога на интернет магазин ще намерите най-различни кухненски маси с които да направите интериора по удобен и модерен.