кухня

Модерната визия на кухнята и как да я постигнем

Ако сте се захванали с промяна на обзавеждането в кухнята, то със сигурност рано или късно ще стигнете до въпроса за нейния цвят. Колкото и странно да ви звучи, това е една от най-сложните задачи, които трябва да решите преди финалната поръчка на обзавеждането. Инвестицията, която правите за тази част от дома си не е малка, а също така не се прави и много често. Виж повече в каталога на онлайн магазин Венус. Моделите, които ще разгледате са впечатляващи и в същото време достатъчно функционални. Поради огромната важност на това помещение, потребителите влагат доста старание с цел да избегнат някоя грешка.

Защо цветовите комбинации в кухнята са от изключително значение

Обикновено водени от емоция хората избират за кухненското обзавеждане любимия си цвят. Но този избор не е чак толкова лесен и трябва да бъде помислено по-рационално. Влияние на това каква цветова гама ще използвате оказва местоположението на кухненските шкафове и светлината, която достига до тях. Вижте повече за съвременните модели и определете кои ви допадат. Тоновете ще се преливат и променят в зависимост от това какъв е точния час. Специалистите ще ви посъветват за кухня със северно изложение да предпочетете топлите нюанси. Южното изложение е наситено с повече слънчева светлина – бежово, пастелно и синьо ще стоят много добре. Вижте повече от различните видове – преди да решите окончателно.

Ъглово кухненско обзавеждане Хит и Елит 6 - с цял термоплот

Ъглово кухненско обзавеждане Хит и Елит 6 – с цял термоплот – вижте повече характеристики за модела:

  • Съчетана е от горни и долни шкафове;
  • Витрини, етажерки, чекмедже, подиум за готварска печка и място за вграден аспиратор. Вижте, колко добре е оборудван модела;
  • Към обзавеждането са включени цял термоплот и цокъл.

Мебелите в онлайн магазин Венус са изработени от висококачествени материали и включват всичко необходимо за функционалното използване на отделните елементи. Балансирането между личните  предпочитания за цвят и интериорните характеристики на жилището, ще дадат онзи отличен резултат, към който  се стремим. Вижте повече изгодни ценови оферти!