нестандартно портманто

Как нестандартно да обзаведете коридора

Съвременното мебелно производство далеч надхвърля представите ни за креативни, нестандартни и уникални решения за обзавеждане. Дори още от коридора при влизане в един дом оставаме покосени от красотата, която стопаните са успели да реализират с мебел, която пресъздава творческа и удивително добре свършена работа. Стандартите, масовото производство и тривиалното изтъркано обзавеждане реално отстъпи на онова, което в пъти повече е по-удобно, функционално и очароващо със своята визия. Днес ще се отправим към анализ на портмантото – мебел, която е задължително, необходима, но в никакъв случай не бива да бъде поставяна в някакви рамки и параметри.

За да е удобно и естетично

Всеки ползва шкаф за обувки, закачалки, огледало или друга помощна мебел, която наистина има висока отговорност за личния ни комфорт прибирайки се или излизайки от дома. въпросът обаче не е в самата необходимост от такава коридорна мебел, а в начина на нейното подбиране. Предложения за нестандартни портманта можете да откриете в онлайн магазин Венус. Това, което тук ще ви направи впечатление това, че за да се изработи една мебел не се използвани тъмни МДФ или ПДЧ плоскости. Тук се Портманто залага на въздушността, обема, светлите и неутрално нюанси, които имат за цел да направят така или иначе тъмното помещение много по-приятно, просторно и успокояващо.

Определяме ги като нестандартни поради няколко причини:

  • Не се съобразени с критерии за точно определени размери;
  • Няма задължителни компоненти, които да оформят конкретната композиция;
  • Моделиране на портманто от модули е в основата на неотразимото и комфортно обзавеждане;
  • Минимализма е начин да се внесе повече очарование, но не за сметка на вместимостта и вещите, които портмантото може да побере.

Наистина има доста детайли, които успяват да ни изумят при производството на нестандартни портманта. Дори най-невзрачния като габарити коридор може да бъде впечатляващо обзаведен с портманто изцяло покриващо нуждите на домакинството и спецификата на жилището. За прекрасно и удобно аранжиран коридор не отлагайте посещението на онлайн магазин Венус. Тук ъс сигурност ще откриете практичен избор, напълно удовлетворяващ представите ви за нестандартно  и модерно обзавеждане.