матрак варио

Лесно ли се избира нов модел матрак

Кой не обича да избира нови мебели за своето жилище? Това е вълнуваща задача която ни носи много радост и развива креативността докато съчетаваме отделните артикули. Покупката на матрак обаче не е толкова лесно занятие. От този артикул зависи до голяма степен здравето ни и удобството по време на сън, а това са все важни компоненти. Още по-сложно става ако търсим размер матрак 120/190. Препоръчваме ви продуктовия каталог на онлайн магазин Venus.bg, защото там ще намерите разнообразни модели и размери, които ще удовлетворят всичките ви критерии.

Кой модел еднолицев матрак ще бъде наистина подходящ

Добрият матрак 120/190 трябва да предлага както подкрепа, така и комфорт. Въпреки че се препоръчва твърд модел за хората с проблеми в гърба, това не е правилно. Трябва да търсите модел, който да поддържа гърба ви подравнен по време на сън. Еднолицевите модели 120/190 притежават и вградена подматрачна рамка благодарение на която ще може веднага да използвате артикула. Те са по-евтини като цена но също толкова качествено изпълнени и предоставящи необходимото удобство. Venus.bg днес предлага на вашето внимание примерен модел. Еднолицев 120/190 Silver Exclusive – 21 см:

еднолицев матрак
  • Еднолицев модел „Silver Exclusive“ е съставен от покет пружини, приемащи извивките на Вашето тяло и създаващи нужното ниво на удобство за един спокоен сън;
  • Покет пружините осигуряват и правилно позициониране на тялото по време на сън;
  • Матракът 120/190 е обвит в мек калъф със сребърни влакна, предоставящи антибактериална среда;
  • Този модел е снабден и с вградена дървена рамка, което Ви позволява да го поставите на леглото без да купувате отделно.

Прекрасно изработен артикул, който в същото време е и на достатъчно достъпна цена. Без значение, че размерът 120/190 е специфичен със сигурно ще го откриете в каталога.

Как е правилно да поддържате неговия матрак

Специалистите съветват през една-две седмици да премахвате спалното бельо и да оставяте артикулът да се проветрява на чист въздух. Дори да сте предпочели еднолицев модел е редно през определен период от време да го завъртате по посока глава-крака, за да може да го запазите за по-дълго време и да се износва равномерно. Бихте могли допълнително да купите протектор който ще предпази повърхността и ще удължи живота на артикула. Добра идея е когато почиствате жилището си да почиствате и матрака с прахосмукачка от хигиенна гледна точка.

Разгледайте всички модели, които ви предлага онлайн магазинът и открийте търсеният от вас размер 120/190. Така леглото ще е оборудвано по правилният начин и вие ще усещате само спокойствие и уют по време на сън.