интериор

С комплимент към клиентите – нов почерк в интериора на заведението

Не случайно наричат интериорния дизайн цяла наука. Това да подредиш елементите, мебелите, декорацията така, че да е удобно, а и да се превърне в истинска наслада за окото  е въпрос на усещане, чувство и възможности. Избирането на концепция и спазването на строителни правила както и постигане на зашеметяващ краен резултат със сигурност се дължи на изкусната намеса на професионалните екипи, които имат нужната квалификация, креативност и фантазия д аго постигнат. Независимо от това дали ще се проектира интериорен дизайн на заведение или дом има редица обстоятелства, които се оказват решаващи. Днес ще представим студио за интериорен дизайн, за което няма недостижими нива, просто липсва щипка вдъхновение, което са готови да ви предложат.

Интериор на заведение – защо се оказва толкова труден

Както при домашния интериор и тук важат правилата за:Кафе

  • Определяне на бюджет;
  • Избор на стил;
  • Индивидуално излъчване;
  • Предразположеност на хората, които ще посещават заведението;
  • Проектиране според техническите параметри на пространството.

Интериорен дизайн на заведение – Моми Студио представя един различен почерк на професията. Тук не се залага на прекомерната инвестиция, а на извличането на ползите от всеки сантиметър площ и превръщането им в място, достатъчно свежо и стилно, приканващо повече клиенти и посетители. А за да работи едно заведение ще се съгласите, че се нуждае именно от клиенти и то удовлетворени не от самата кухня, топли или студени напитки. Удовлетворени от изискания, уютен и удобен интериор, в който да се чувстват като у дома си.

Настроението, акцентирането върху позитивното са сред основните водещи фактори, които използва екипа на Моми Студио при създаването на даден проект. Ясно е, че привличането е от голямо значение, а за да бъде привлекателен интериора на заведението ви не е нужно той да бъде провокативен, а напротив. Дори семплото, но изтънчено обзавеждане, свежа декорация, топли и слънчеви цветове като лимонено жълто, аква и циклама успяват да трансформират сивотата в едно невероятно ново начало, от което ще останете удивени.