детска стая

Как да изберем обзавеждане за детска стая, което ще се хареса на малчуганите?

Нормално е да искате да зарадвате своето дете с хубави и качествени мебели, които ще направят обстановката в детската стая наистина приятна и комфортна. Мебелите в момента са на изключително високо ниво, особено тези които ще откриете онлайн. Детско обзавеждане на ниска цена само сега от Мебели ВЕНУСможете да разгледате в продуктовия каталог. Мебелите са подбрани по перфектен начин и ще ви позволят да завършите интериора без никакви усилия.

Какъв комплект за детска стая да изберем онлайн?

Щом ви предстои покупката на подобно обзавеждане е добре, да се запознаете с различните модели и техните възможности. Комплекти за детска стая се отличават едни от други, защото и възрастта на малчуганите е различна. По-малките деца нямат нужда още от бюро и харесват неща в ярки и забавни цветове. Учениците от друга страна биха предпочели мебели в неутралната гама бяло, дървесина и други и разбира се функционално бюро.

Определете вида на комплекта, който ще поръчате за детската стая, спрямо нейните размери и потребностите на детето. Хубаво е предварително да знаете коя мебел, къде ще бъде разположена, за да остане достатъчно пространство за игри. Основно комплектите включват: легло, гардероб, скрин, бюро и шкаф за съхранение на учебници и тетрадки. От магазин Венус можете да купите следния модел. Модулен детски комплект Сити Конфигурация 1 – Олд стйл/Графит:

  • готова модулна конфигурация  „Сити „ се състои от легло с табла и две чекмеджета;
  • бюро с чекмедже и вратичка, етажерка, както и голям трикрилен гардероб с две чекмеджета отдолу;
  • притежава всичко необходимо за обзавеждането на една детска или юношеска стая;
  • за по-голямо удобство вратите са оборудвани със специални панти за плавно затваряне;
  • леглото е подходящо както за еднолицев, така за двулицев, като за двулицевия е нужно допълнително закупуване на подматрачна рамка;
  • гардеробът е с удобно разпределение – два лоста за закачалки и рафтове в средата.

Модерни и функционални мебели в комплект, предлагащи редица удобства и стилна визия. За децата е важно визуално да харесват мебелите, защото ще прекарват много време в стаята.

Защо е препоръчително да използваме и скрин?

В стаята на децата винаги има много вещи, играчки, учебници и дрехи, които трябва да бъдат добре организирани и подредени. Ако обзавеждането което сте поръчали в комплект не включва скрин, ви съветваме да купите отделно, защото той винаги е много полезен. Тази симпатична мебел има достатъчно практични чекмеджета за подредба и разбира се голям удобен плот. Върху него може да поставите всякакви неща включително и малък телевизор за детето. Лесно ще намерите място за скрина, тъй като той не е висок и обемист като гардероба и ще балансира чудесно обстановката.