стол

За приятна и комфортна раотна среда изберете офис столовете от Venus

стол в офис – абсолютно нормално изглеждаща картина. Ако обаче вие сте принудени да работите на тази мебел питате ли се как бихте подходили при нейния подбор. Със сигурност хората, които са имали възможността да ползват с часове такова работно място ще изберат един доста специален подход, с който ще потърсят елегантния и естетичен начин да си осигурят удобство и грижа най вече за долната част на тялото си. когато човек е седнал то настина цялото напрежение пада върху седалището, което е принудено да балансира между комфорта, намаляване на риска от схващане както в долните крайници така и ръцете. С две думи офис столовете са важни за да си гарантирате приятен престой на часовете, прекарани на работното място.

Столът – технически акценти

Продуктовата категория офис столове venus.bg предоставя на клиентите не просто избор, а огромен потенциал от интересни и красиви модели. Но интересното тук е не само видовото разнообразие, защото за да се сдобиете със съвършеното средство за сформиране на работната среда са решаващи техническите показатели на стола.

Сред онези, които в никакъв случай не трябва да пренебрегвате са:Президентски офис стол

  • Минималната височина на позицията на седалката на офис стола;
  • Максимална височина на механизма;
  • Наличие на колелца;
  • Регулиране на облегалката;
  • Свалящи се подлакътници;
  • Стабилност на конструкцията;
  • Товароносимост;
  • Вид на тапицерията и т.нат.

Venus разчита а едни от най-добрите колекции офисни решения. Наистина не е без значение колко дълго сте принудени да стоите седнали в офисния стол. Тялото се нуждае от непрекъсната грижа, а при положение, че комфорта, който търсите е част от общата стратегия за подобряването на работния процес то е естествено да не го подценявате като главен атрибут за перфектен интериор и максимално удобство. За спокойна работна среда, за едно неповторимо изживяване и тонус venus разполага с правилното решение и за вас. Възползвайте се от добрите оферти точно в този момент!