Изискано портманто за всеки дом от ЛениСтил

Отживелица ли са портмантата или днес тяхната визия е достатъчно съвременна и адаптивна за да продължим да ги използваме. Всъщност това е една от основните мебел за коридор и по традиция прибирайки се у дома българина механично сваля връхната дреха, окачва я на закачалката и прибира обувките си в шкафа, предназначен за това. Ето , че оказва, че всъщност сме доста зависими от обзавеждането в антрето. Дори няма да направим грешка или пък да звучи пресилено, че това е една задължителна мебел за всеки дом. Затова имаме безкрайното удоволствие да представим на вниманието Ви днес портманто от лени стил. Стил, безупречно качество и практичност. Какво още ни трябва за да мебелираме коридора си? Портмантото не е шкаф, комбиниран със закачалки. То е онази мебел, която издава духа на домашния уют и подредонстта на домакините. От това как изглежда и е декориран коридора гостите ни си правят доста интересни изводи.

Вече имате основателна причина да изберете най-доброто и функционално портманто от мебелна фабрика ЛениСтил. На вниманието на потребителите са представени доста атрактивни модели. Те са изцяло съобразени с размерите на помещенията, като по този начин ще намерите най-съразмерните и уникални по рода си видове обзавеждане за коридор. В търсене на практичността у едно портманто предложенията са за такива, които са изключително комбинативни. Те съдържат не просто шкаф, в който да приберете обувките си, но той може да бъде оформен и като табуретка, на която да седнете и спокойно да завържете обувките си. Същото се отнася и за вратата на гардероба за съхранение на връхните дрехи. Декорирането ѝ с огледало например е идеалното решение за малки антрета, в които е трудно да предвидите всякакви екстри, които използваме при излизане и влизане в дома.

Моделите портманто от лени стил са достатъчно елегантни и съобразени с модерната линия и съвременна тенденция при обзавеждането на антрета. Светлите тонове създават усещане за чистота и уют. Гладките и огледални материи използват оптическите ефекти и комбинирани с подходящата светлина успяват да направят коридора да изглежда по-просторен. Ето, че вероятно вече се убедихте в силата, която притежава тази на пръв поглед не толкова интересна мебел. Успеете ли да вникнете в нейното влияние несъмнено следващото портманто ще изберете от богата гама модели, които ЛениСтил предлага. Модерната и адаптивна визия и форма са предпоставка за това, че не само ще допринесете за овладяване на хаоса в коридора, но и ще усетите приятна и уютна атмосфера още с отварянето на вратата на жилището. Очакваме ви с изключително атрактивни и изискаме модели портманто за всеки дом.