мебели за кухня

Какво е важно да направим, за да имаме красива и практична кухня?

Обзавеждането на жилището трябва да се подменя през известен период, защото се амортизира и вече не създава необходимото удобство. Една от най-важните стаи в дома е кухнята, защото в нея се прекарва доста време и е важна за комфорта на цялото семейство. Съвременното обзавеждане е много по-красиво и елегантно, затова ви препоръчваме да се насочите към модулните шкафове в различна конфигурация. Добавете функционалност и стил в кухнята с модерни кухненски шкафове от VENUS.BG. Те са направени от качествени материали и ще ги използвате дълго време без никакъв проблем или възможност да създадат неудобство.

Как да открием точните кухненски мебели?

Най-голяма свобода ще имате, ако заложите на модулното обзавеждане. При него сами избирате отделните елементи от конструкцията и създавате зона, която ще ви бъде персонално удобна и ще направя дома ви по красив. Производителите са изработили различни по вид и форма шкафове, които може да комбинирате по какъв начин преценете в зависимост от изискванията си и свободното пространство във вашето жилище. Добре да прецените, колко неща ще съхранявате в тях, дали желаете шкафове за вграждане на уредите и в каква форма ще бъде монтирано цялото обзавеждане.

Много е важно да правите точни измервания, тъй като шкафовете трябва да са монтирани долепени един до друг и да няма никакви разминавания. Горният ред има декоративна функция и в него се подреждат доста по-леки предмети и неща. За по-раздвижена визия може да изберете модули със стъклени вратички или отворени рафтове, които са практични и в същото време ще направят пространството по-красиво. В момента магазин Venus.bg ще ви предложи подробности за следния модел. Готова модулна ъглова кухня Кети с витрини и термоплот – 240/170 см. – венге/бяло:

  • ъглова кухня „Кети“ е готова модулна конфигурация с включен термоустойчив плот, изработена от качествено ПДЧ с дебелина 16 мм;
  • разполага с горни и долни модули;
  • полезно място за съхранение витрина;
  • открити етажерки;
  • модул за аспиратор;
  • колонен елемент;
  • включително и за бордова мивка.

Практична кухня, която ще ви създаде необходимото удобство, когато приготвяте храната. Наличието на допълнителни екстри като механизмите за плавно затваряне са чудесно допълнение към обзавеждането.

Да изберем ли шкафовете онлайн?

Много по-лесно е да създадем мечтания интериор като харесаме мебелите по интернет. Във виртуалните каталози разнообразието е много по-голямо и се представят най-новите и актуални колекции. Това е важно, тъй като шкафовете ще се ползват много дълго време и трябва да останат максимално актуални и стилни. За разлика от физическите обекти при онлайн пазаруването клиентът има възможност редовно да ползва промоции и намаления, дори на по-луксозната колекция.