кухненско обзавеждане

Как да направим кухнята практична и удобна

Във всеки дом кухнята е по специално място, тъй като в нея се приготвят кулинарните специалитети и е хубаво да бъде максимално удобна. Освен това в днешните жилища с отворени интериорни концепции, зоната в която готвим може да е в едно помещение с всекидневната и трапезарията. Точно поради този факт е необходимо тя да бъде и достатъчно красива и стилно изглеждаща. Научи повече за обзавеждането което предлага онлайн магазин Venus.bg. Артикулите могат да бъдат готови комплекти в различни размери и форми или модули от които сами да съставите предпочитаната от вас кухня.

Как да изберем лесно кухненското обзавеждането

При положение, че времето за избор ни притиска, може да се доверим на готовите комплекти, които включват всички необходими модули и шкафове от които едно домакинство се нуждае. От вас се иска да измерите свободното пространство в помещението. Така ще откриете правилния размер конструкция. Научете повече за различните модели в каталога на търговеца. Освен това е хубаво да прецените предварително, желаете ли уредите да бъдат вградени и колко неща ще съхранявате в шкафовете. Формата в която ще бъде цялата конструкция също е от значение, а възможностите са няколко – г-образна, линейна, двуредова или островна. Преди да купите, научете повече за функционалностите на различните форми. Venus.bg ви представя модел със съвременно излъчване. Кухненски комплект Сити 887 – 250 см. – с цял термоплот:

модулна кухня
  • Комплект „Сити 887“ притежава всичко необходимо за обзавеждането на кухнята Ви;
  • Моделът включва шкафове, чекмеджета, място за аспиратор и отделение за вградена печка;
  • За удобство са добавени цял термоплот и механизъм за плавно затваряне на вратите. Научете повече за съвременните функционалности;
  • За изработката са използвани висококачествени MDF и ПДЧ плоскости.

Забеляза се тенденция модерните артикули да се изработват в семпли и неутрални цветове, което дава възможност на клиентите да съчетаят обзавеждането с цялостния интериор в жилището си. Научете повече за разцветките които ви предлага интернет търговецът.

Какви са предимствата на модерните материали за изработка на кухненски мебели

В тази част от дома е необходимо артикулите да са изработени от материали, които не се повреждат в досега си с влага и мръсотия, и могат да останат достатъчно запазени във времето. Дървесните плоскости MDF и ПДЧ имат по-добри характеристики в това отношение в сравнение с дървения материал, защото са обработени по такъв начин, че влагата и интензитета на използване не им влияят. Научете повече за моделите изработени от тези материали. Например термо плотовете са така направени, че издържат на топлина, влага и механичен удар. Те са устойчиви и ще ви служат дълго време. Лицето на мебелировката обикновено е от MDF, изглежда луксозно и се почиства много лесно. Научете повече за този материал и открийте неговите положителни черти.