спален комплект

Лесно ли е да направим спалнята практична и с перфектен интериорен дизайн

Мебелите за спалня които днес се предлагат са на много високо ниво и най-вече стилни като дизайн. Клиентите имат възможност да избират от много различни модели, цветове и размери. Впечатление разбира се правят готовите комплекти, защото са много практични и с една покупка може да обзаведете помещението което да използвате на момента. Препоръчваме ви моделите на онлайн магазин https://www.venus.bg, защото са изключително практични и функционални. Външният вид също не е за подценяване, но щом разгледате каталога ще добиете по-ясна представа за модерния дизайн.

Какво трябва да предлагат съвременните комплекти за спалня

В забързаното ежедневие искаме интериорът който ни обгражда у дома да бъде най-вече функционален и красив. В спалнята си почиваме, спим и подреждаме всичките си дрехи и други лични вещи. Важно е да имаме голямо и удобно легло, за да се наспиваме некачествено и да сме бодри за предстоящия ден. Гардеробът също трябва да бъде с правилните размери, които естествено е важно да съобразите с помещението. Ако имате голяма свободна стена ви предлагаме да поръчате комплект за спалня с гардероб, който ще я заеме и ще ви предоставя възможност да подреждат абсолютно всичко в него. Така ще спестите от покупка на допълнителни гардеробчета и скринове които например бихте поставили в хола. Venus.bg днес ви предлага един нов и интересен модел. Спален комплект Аляска – Конфигурация № 1:

спалня
  • Елегантен спален комплект „Аляска“ е функционална модулна конфигурация;
  • Модулите ви дават възможност да организирате пространството според вашите нужди и предпочитания;
  • Леглото е с повдигащ амортисьорен механизъм и е подходящо за еднолицев и двулицев матрак с размери 160/200 см;
  • Съчетано е с две нощни шкафчета;
  • Предлагат се три гардероба- два с рафт и лост и един с рафтове и чекмеджета;
  • Включен е и скрин с три чекмеджета. Всички модули имат механизъм за плавно затваряне.

Красив и модерен комплект в луксозен бял цвят с гланциран завършек. Подобно обзавеждане винаги изглежда елегантно и луксозно, за да имате перфектни интериор в спалнята.

От какво значение са модерните механизми

Освен точните мебели в комплект имаме на разположение и различни механизми които можем да използваме в ежедневието. Към леглото е прибавен повдигащ амортисьор, благодарение на който ще използваме и подматрачното пространство за съхранение на багаж. То е подходящо да приберете различни дрехи и вещи, които не използвате ежедневно, но трябва да бъдат организирани по правилен начин. Много полезни са механизмите за безшумно отваряне и затваряне на шкафчета и чекмеджета. Изнервящо е постоянно да се чува тракане и скърцане, а това вече ще бъде премахнато благодарение на модерните мебели, които бихте използвали с удоволствие.