избор на картина

Три основни правила за това как да изберем правилните картини

Декорацията в един дом е доста издайническа по отношение на това какви са интересите на домакините. Обикновено картините си купуваме сами, тъй като избора е доста индивидуално решение. Каквато  и картина да си купим обаче определено трябва да се съобразим с определени интериорни правила. На първо място имайте предвид размера на картината. Почитателите на големите и впечатляващи като размери декори трябва да знаят, че те изискват достатъчно площ за да се разгъне пълния потенциал на самата картина. Няма как да поставите такова произведение в хол, който е натрупан с мебели и единственото празно място е над дивана. С такава картина ще задушите още повече обстановката, независимо от това, че тя е уникално, красива и впечатляваща. Това е декорация, която би намерила своето място в дневна, в която има минималистично обзавеждане. Тук тя ще изпъкне и ще можете да се насладите на нейната красота.картини

На второ място бъдете особено внимателни към самия монтаж на картината на стената. Това какво ще използвате за нейното окачване реално зависи от нейния размер. При леките картини не би следвало да имате някакъв проблем с правилното позициониране, но тези с по – впечатляващи габарити или пък вариантите, които се състоят от няколко пана, изискват безупречна прецизност по отношение на определяне на точната позиция. Още при самия избор на картината е добре да предвидите този момент, тъй като ако я поставите неправилно, то се обезсмисля нейното присъствие в стаята.

Професионалните дизайнери могат да ви посъветват и по отношение на това как да изберете перфектния стил. За да си купите една картина не е достатъчно само да я харесате. Това, че ще внесете някаква промяна в домашния интериор е правилно решение, но самото изображение, нарисувано върху този декоративен елемент трябва да е перфектно пасващ на обстановката. Многообразие от картини ще откриете на kartini.bg и Ви гарантираме, че избора няма да е лесен. Естетиката и красотата тук преливат и със сигурност ще се замаете от толкова невероятни предложения. И да, под номер три ще поставим най-важния критерий, а именно темата на вашата нова картина. Тя трябва да е преплитаща се с Вашите емоции, чувства и желание за промяна. Освен това баланса и хармонията трябва да се усещат още с отварянето на вратата на това помещение. И ето ви ту, пред многообразието от категории картини, с които да внесете изисканост, индивидуалност и екзотични нотки в сивото си ежедневие.