заваряване

REMS – за винаги професионални резултати

Продуктовата гама, която откриваме в онлайн магазин Ташев Галвинг наистина е обещаващо многообразна. Днес обект на представянето ни ще бъде една компания, която от 1909 година е предлага на пазара професионални инструменти и машини, които се използват при монтажните дейности на отоплителни системи както и санитария. Както и предполагате при стартирането на дейността си от Rems предлагат на потребителите ръчни инструменти, но с внедряването на технологиите и настъпването на революционния технически напредък немската компания успява да подобри своя арсенал от продукти и става сред водещите производители на машини и електрически инструменти в помощ на майсторите и занаятчиите.

С какво се отличават продуктите на Rems

Конкуренцията на пазара при машини, ръчни инструменти, пособия, аксесоари, оборудване и други е на много високо ниво. За да удовлетворят потребителските интереси на своите клиенти от Rems безусловно следват ежедневно своето мото, а именно, че всеки продукт, който създават трябва  да бъде много по-добър от всичко останало, което ще откриете на пазара. За да си водещ производител на професионални ръчни и електрически инструменти, машини и аксесоари има три основни правила, без които от Rems няма как днес да са това, което са:

 • Прецизност;
 • Качество;
 • Висококвалифицирани работници.

Пакет от много важни детайли, които правят всеки продукт от колекцията на немската марка удивително здрави, устойчиви на натоварване и безупречни като качество. Не е случайно, че днес фурмата е символ на невероятно висок стандарт, който  предоставя професионални машини, инструменти  и аксесоари за Бормашинасъвременно оборудване на браншовете, в които са приложими.

За развитието на марката и повишаването на нейния рейтинг на световните сцени REMS инвестира в подобряването на технологиите за производство. Иновативно оборудване и роботизирани процеси максимално улесняват и гарантират прецизността на работата. Компанията залага на опитни и компетентни работници и служители, за които е лична мисия всеки продукт да бъде изпипан до съвършенство, да бъде безопасен за употреба и полезен за ролята, за която е предназначен.

Какво предлагат от REMS на българските клиенти

Ташев Галвинг е търговец, който търси най-добрите решения за своите клиенти. Независимо в коя област работите, дали се нуждаете от подобрения за вашите хоби майсторски интереси или пък други дейности тук в онлайн колекцията ви очаква богато разнообразие от продукти, които ще поднесат една невероятна възможност за лекота, бързина и ефективност.

Новаторските идеи на инженерите, които отговарят за продуктовата гама на REMS представят едни от най-добрите продукти, които подпомагат любителската или професионалната ви работа свързана с:

 • Направата на резби

Колекцията от продукти в тази категория включват богат избор от матрици, машини за резби, полуавтоматични уреди, приставки, държачи и множество аксесоари;

 • Рязане

Разнообразие от циркуляри, електрически триони, безжични триони за метал, бетон, дърво и други;

 • Скосяване

Набор от фрези, ножици и всякакви инструменти, които са изключително надеждни и здрави решения за скосяване на тръби;

 • Сглобяване

Клещи, работни маси, гаечни ключове, опори, и много други пособия, с които ежедневните ви занимания ще бъдат оптимално контролирани;

 • Огъване

От REMS предлагат изключително надеждни машини и ръчни инструменти за хидравлично огъване на тръби;

 • Запояване

Многообразни решения се предлагат от компанията за уреди като клещи за запояване, горелки извършващи турбо запояване както  и всякакви други материали и аксесоари за провеждане на тези здрави скрепителни действия;

 • Заваряване на пластмасови тръби

Освен за метални тръби REMS предлагат и професионални специализирани машини за заваряване на пластмасови тръби, които гарантират сигурност  и надеждност;

 • Пробиване с диамантно ядро

Бормашини, стендове, боркорони, други машини за пробиване, дискове и много други аксесоари за безупречно рязане на всякакви материали се предлагат от REMS.

За да бъдете винаги точни и прецизни в своята работа няма как да не сте запознати с богата гама от продукти на REMS, които ще откриете в каталога на онлайн магазин Ташев Галвинг. Доверете се на качеството и най-добрите цени.