смяна на щрангове

Безкомпромисни решения за смяна щрангове от ВиК Хелп София

Никой не се съмнява в това, че ремонта на щрангове може да се изпълни от отговорни и опитни професионалисти. Като главни и основни компоненти за предвижването на водата няма как да не отбележим, че спецификата им налага при установяване на явен проблем да се свържем с екип, който разполага с нужните квалифицирани кадри за провеждане на ремонтната услуга. Правилно е при необходимост от отстраняване на такива аварии да се спазят основните правила за търсене на водопроводчици, а именно:

 • Локализиране на обекта и търсене на екип, който работи в района;
 • Извършване на оглед и в последствие офериране на сумата и срока за провеждане на услугата;
 • Гаранции за свършената работа.

Това са основните три важни момента, с които всеки попаднал в нужда от ремонт на щрангове следва да се съобрази. Практиката показва, че такъв тип услуга е все по-търсена в София от гледна точка на това, че инсталациите в старите жилищни сгради изискват адекватно и коректно извършване на ремонти, подновяващи щранговете с такива, които да функционират по-ефективно.

Главните причини за нужда от ремонт на щранговете

Всеки би желал да се наслаждава на спокойствието в дома си. Е, не винаги нещата вървят по план и мухъла, плесента в ъглите, както и редовните наводнения от съседните апартаменти могат да вгорчат престоя ни вкъщи. Причините обаче не се дължат на умишлени дейния или небрежност от страна на съседи или пък от лично нас самите, а поради влошеното състояние на главните артерии в сградата, по които тече водата.Тръби

Ръждясали щрангове, спукани и негодни връзки са предпоставка за това да помислите за професионален оглед на щранговете в жилищния блок в София, в който живеете. Малко сложна е ситуацията, тъй като етажната собственост следва да бъде на едно мнение и да одобри офертата за провеждане на ремонтната работа. Препоръките ни днес са смяна на щранг София – vikhelp.com. А причините да акцентираме именно върху тази фирма е факта, че тук опита, професионалната компетентност и умения са доказани.

Ако забележите:

 • Повишаване на авариите в блока или кооперацията;
 • Силен и неприятен мирис на влага и мухъл;
 • Петна по стените и таваните както на общите части така и в отделните апартаменти.

Това са явни и сериозни причини за това, че имате крещяща нужда от професионален екип.

Какво получавате с избора на ВиК Хелп

В София никак не са малко фирмите, които развиват дейност в сферата на Вик услугите. Когато се касае точно за смяна на щранг, ремонти и други начини за отстраняване на неизправностите по водопреносната мрежа vikhelp е едно адекватно решение, което е добре да обмислите. Наистина често клиентите първо търсят по-ниската цена. Но няма как да се гарантира това, че наистина хората избират такива групи и водопроводчици, които освен прецизно, евтино предлагат и качествена услуга. А това наистина не е за подценяване при ремонта и смяната на водопроводните вертикални или хоризонтални щрангове.

Услугата смяна на щрангове в жилищни или нежилищни сгради изисква не просто професионализъм и умения. Самата сложност и специфика на работата изисква строго спазване на правила, които да гарантират ефективност на бъдещата работа на ВиК инсталацията, независимо дали става въпрос за жилищен блок, кооперация, къща, индустриална сграда в София. От ВиК Хелп извършват смяна на хоризонтални и вертикални щрангове при следните стъпки:

 • Задължителен първоначален оглед на състоянието на щшранговете;
 • Изготвяне на оферта;
 • Демонтаж на старите и дефектирали елементи;
 • Монтаж на нови щрангове и връзки;
 • Поставяне на топлоизолация на тръбите;
 • Укрепване;
 • Почистване на остатъците от материали от извършване на ремонта;
 • Тестване на системата и правилното ѝ функциониране;
 • Издаване на протокол за гаранции както за вложените материали така и за труда.

От ВиК Хелп са безкомпромисни по отношение на извършваните ремонти и смяна на щрангове. Спазват се всички правила и норми с цел домакинствата да ползват за нуждите си битова вода с високо качество.