шкаф

Как да изберем оригинален шкаф за обувки?

Всяко семейство желае да направи интериора в жилището си различен и оригинален от останалите, за да се отличава с нещо и да се чувства комфортно. Подобна визия може да бъде постигната още в антрето, ако подберете подходящи мебели и разбира се практични шкафове за обувки. Това е гаранция, че зоната ще изглежда винаги подредена и чиста и няма навсякъде да бъдат разхвърлени обувки. За целта е добре внимателно да прецените, от колко голяма мебел имате нужда и разбира се тя с какъв капацитет да бъде. Запознайте се с актуалните оферти в онлайн магазин Venus.bg.

Кои са най отличителните модели шкафове за обувки?

Преди време тези мебели не се открояваха с нищо интересно и бяха изключително семпли и опростени. Дизайнерите обаче разбират колко е важно антрето да е обзаведено красиво и елегантно, затова много измениха визията на съвременните шкафове за обувки.

В момента те са много разнообразни като дизайн и функционалности. Бихме казали, че едни от най-търсените и предпочитани, заради своята визия и пространство за подредба са колонните модели с вградено огледало. Някой от тях могат и да се завъртат, което предоставя още повече място за подредба на обувки. Разполагате и с красиво огледало, в което да се оглеждате, а от своя страна то визуално разширява помещението. Обстановката става много красива и модерна, ако допълните този модел с такъв под формата на пейка.

Ако искате два различни шкафа ви препоръчваме единият да е висок, а другият класически. Така интериорът ще изглежда много по-хармонично след монтажа им. Venus.bg днес ще предложи малко повече подробности за един от наличните модели. Въртяща етажерка Геномакс – Венге:

  • Въртящ се шкаф „Геномакс“ е снабдена с въртящ се механизъм;
  • шест рафта от едната страна;
  • огледало от другата страна;
  • моделът е подходящ за антре, коридор или офис.

Актуална мебел с красива визия и възможност да подредите много неща. Наличен е механизъм за завъртане, както и хубаво голямо огледало.

Защо да купим повече от един брой?

Много често хората не преценят добре с колко обувки разполагат и съответно купуват само един шкаф. Това в повечето случаи е недостатъчно, особено ако ви дойдат гости и трябва да подредите и техните. Ето защо търсейки такава мебел, винаги избирайте една в повече, за да сте спокойни и да бъде коридорът добре подреден. Моделите са много красиви и оригинални и винаги може да направите подходящи комбинации, така че интериорът да ви допада и да изглежда естетично.