тоалетна

Кога е подходящо за смяна на обзавеждането в банята

Смяната на обзавеждането трябва да бъде извършена с помощта на адекватно планиране. Gaudi DS препоръчва малко по-високо вложение в обзавеждането за баня, така си гарантирате отплата в лицето на красив и модерен интериор, перфектна функционалност и по-дълъг експлоатационен период. Качественото и дълготрайното стават по-бавно но си заслужават отделеното време.

Колко често трябва да се сменя обзавеждането в банята 

Амортизирането на една баня отнема повече време от останалите помещения в дома. Това предполага употребата на по-качествени и скъпи материали. Интервалите между ремонтите са от около 10 години. За да избегнете грозни гледки, избирайте качествени материали и обзавеждане. Проверете онлайн магазина на Gaudi DS за идеи и висококачествени продукти тук.

Кога е най-подходящо

Ремонт на помещението за къпане може да бъде плануван целогодишно. Работата се извършва в закрити пространства, модерните суровини и материали позволяват кратки срокове на изпълнение. Въпреки това ако планирате правилно сезона, имате възможност да попаднете на промоции, които спестяват значителна част от средствата ви. 

Като най-добър период за предприемане на тази крачка от Gaudi DS смятат зимата и ранната пролет. Ако се насочите към пазаруване през студените месеци ще имате на разположение почти празни магазини, което гарантира вниманието на персонала. Така може да получите множество необходими съвети. Бихте могли и да договорите по-добри цени за закупените продукти въпреки сезонните намаления. 

При пазаруване през лятото има възможност да попаднете на седмиците, в които производителите почиват. Това ще забави работата поради невъзможност за изпълнение на поръчката.

Как да го запазим възможно най-дълго

Банята е сравнително малка, но винаги изникват причини да не я почистим хубаво. Обърнете внимание и почиствайте редовно помещението. Не отлагайте работата за следващия път. Това ще помогне за задържане на блясъка на плочките, мебелите и дребните аксесоари. Изграждането и заплащането са лесната част, поддръжката е от основно значение, за запазване обзавеждането на банята по-дълго време.

  • Крана и душовете;

Влагата, варовика и остатъците от химикали оказват пагубно влияние върху бляскавият им вид. Почиствайте ги максимално добре с нужните препарати. Напръскайте и забършете, бързо, лесно и от особено значение за по-дългия им живот. 

  • Плочки;

Заемат по-голямата част от помещението. Натрупването на мръсотия по тях и между фугите ги захабява, и разваля визията на санитарното ви помещение. 

  • Тоалетна чиния, мивка, вана, душ кабина;

Натрупването на петна и пожълтяване, трябва да бъдат отстранявани системно. Ако се остави да бъде захабено санитарното оборудване, ще се наложи по-ранната му смяна. Набавете си силни и качествени препарати. Постигането на блясък е от основно значение.

Gaudi DS препоръчва постоянната поддръжка на банята и нейното обзавеждане. Това ще помогне за по-дългия експлоатационен период и добър вид. Ако започвате ремонт или нова баня, посетете онлайн магазина за насоки и първокачествени продукти!