Тенти за заведения – практична и ефикасна слънцезащита

Посветили сме много публикации на това да Ви помогнем да намерите най-ефикасната защита от слънце, дъжд, сняг да дома и градината. Днес обаче ще конкретизираме четивото именно към това къде да намерите най добрите тенти за заведения Бургас. Като курортен град летния сезон предлага невероятни възможности за отдих и почивка на гостите на града. Разбира се множеството открити ресторанти, заведения и каравани са едни от най-посещаваните заведения за хранене и ето причина собствениците им да държат да осигурят на своите клиенти приятна и уютна обстановка. Ясно е, че няма да оставят хората да обядват по силните лъчи на слънцето и затова представяме моделите стилни и моделни слънцензащинти решения, а това са именно тентите.

Сами по себе си тентите са наистина разумното решение, което би могло да ни предостави реална и практична засенченост. През лятото слънцето е най-ниско и с пълната си мощ като топлина и светлина ни атакува. Ето причина да изберете Кипро Бургас като поръчате тенти,  които да решите проблема с осигуряването на добра сянка на своите клиенти. Но защо именно тента? Практиката показва, че ако направите съпоставка между ефективността на чадърите и тентите то ползата ще се наклони именно към втория вид слънцезащита. Докато чадъра поставяте на една единствена маса, то тентата обхваща много по-голяма площ.

Кipro в дневник, със друг бизнес, можете да видите на връзката. Освен висококачествени тенти, те са известни и с друго!

Широколпощните тенти са едни от най-предпочитаните за открити заведения. Те наподобяват огромна палатка, но страниците ѝ са открити. Това дава възможност за проветряване, което при палатките например се осъществява трудно.  Сигурно си мислите, че тези тенти за заведения са трудно поддържащи се.  Напротив, тяхното разпъване и прибиране на практика се осъществява па два начина. Ако изберете по-евтиния то това е тентата с ръчно задвижване. Тук с помощта на лост разпъвате върху цялата площ и осигурявате така желаната за всеки клиент сянка. Следващият, но малко по-скъп вариант са тентите , които се задвижват с електромотор. Тук единствено с натискането на един бутон тентата заема положение, което да засенчи откритите маси на заведението.

Практични, ефикасни и супер издръжливи тези тенти ще използвате години наред. Рамената и конструкцията се изработват от висококачествени и прахово боядисани алуминиеви профили. Платнищата са от винил или антистатични и непромокаеми платове, които се изработват и със защитен ултра виолетов слой. На практика грижата  и защита от слънчевите лъчи са наистина супер ефективни. Комфортната обстановка, която ще осигурите на своите клиенти ще ги мотивира утре отново да ви посетят. Затова инвестирайте в качествена тента за заведения и още днес потърсете Кипро Бургас.