обзавеждане

Успешни идеи за обзавеждане на малка детска стая

Всеки родител иска да осигури на детето си негова стая, място където малчуганът ще расте щастлив и заобиколен от една свежа и приветлива обстановка. Търговците предлагат най-разнообразни варианти в желанието си да ви улеснят максимално. Красиви комплекти ще откриете на https://www.venus.bg/детска-стая.

Да се спрем на цветовете

Златно правило е, че при избора на цветове за малко помещение, трябва да се спрете на пастелни тонове. Същото важи и за детската стая, където трябва да избягвате ярките нюанси на розово, синьо и жълто, тъй като те напрягат обстановката в малкото помещение. Специалистите съветват да използвате бяло и бежово, както и слонова кост. Изборът на точното обзавеждане за детската стая, особено ако сме ограничени от скромните ѝ размери. По възможност изберете ниски и функционални мебели, също така не поставяйте високи модули срещу прозореца.

Детско обзавеждане

Актуални предложения от Венус:

  • Детско обзавеждане Рики. Двуетажно легло с повдигащ механизъм. Двукрилен гардероб с рафтове и закачалки. Бюро с надстройка. Всичко необходимо за детето;
  • Комплект за детска стая Марти – Конфигурация №4. Модулите ви дават възможност да организирате пространството, съобразно предпочитанията си. Две основи за матрак с повдигащ амортисьорен механизъм. Два гардероба – еднокрилен и двукрилен. Бюро с вратичка и чекмедже. Етажерка с вратички. Модули имат механизъм за плавно затваряне.

Компактната детска стая, има нужда от място за съхранение на играчки и книжки. Стенните рафтове разположени над леглото са много удачни. Това е едно допълнително пространство, от което се нуждаете. Класическите бели мебели с изчистен дизайн, биха били най-подходящи. По този начин може да декорирате по-смело и да поставите обемисти играчки.

Леглото с повдигащ механизъм, ще ви спечели допълнително място за дрехи и играчки. Това пространство може да бъде използвано за прибиране на сезонни дрехи или играчки, с които детето вече не си играе. Подобно е купуването на кухи табуретки или практични сандъчета за съхранение.