кухня

Видове кухненски шкафове от Венус

За да сглобите пъзела на една кухненска мебелировка е необходимо да сте си избрали съответните шкафове. Много хора си мислят, че те се делят на два основни вида – долни и горни, а всъщност това са основните типажи,  които си имат свои подмодели, разнообразяващи дизайна и визията на една кухня. Днес ще ви представим именно онези модификации на долните и горни кухненски шкафове като за целта ще ви поканим в магазин Венус, в който ще откриете богат избор от всякакви решения.

Какви видове долни и горни шкафове можете да ползвате в кухнята си

За домакинята кухнята е специално място, в което тя твори и създава истински кулинарни шедьоври. Несъмнено ползите от това да се конфигурира кухня по идея и индивидуални критерии на човека, който основно ще борави с мебелирането никак не са малко. Така, че в случай, че търсите обективната възможност да се сдобиете с качествени кухненски шкафове венус разполагат с идеалните варианти, които са:

  • Долни кухненски шкафовеГотова модулна кухня

В тази категория продукти влизат всички, които са позиционирани под работния плот. Точно поради това те са известни и като долни кухненски шкафове. А те от своя страна могат да бъдат – шкаф за мивка, шкаф за вграждане на съдомиялна, шкаф за фурна, работен шкаф тип помощен, ъглов долен шкаф и други;

  • Горни кухненски шкафове

Тук се търси повече въздушност и естетика. Не са малко горните шкафове, които ще откриете в каталога на Венус, които се отличават със своите отворени витрини. Дори да са затворени в някои от вариантите то те са с прозрачни или полупрозрачни вратички. Тук също има шкафове, които са стандартни, ъглови и предназначени за вграждане на електроуреди. Конфигурация и избирането им зависи от дизайна, който сте избрали да следвате.

А една кухня няма как да бъде създадена без хубави кухненски шкафове. Посетете магазин Венус и изберете тези, които подхождат на новата ви кухня.