дамска тоалетка

Защо си струва да имате тоалетка в спалнята

Ако някой от вас не се е замислял, съвременната тоалетка за спалня на външен вид наподобява конзолна масичка или малко бюро, към което обикновено прибавяме удобен фотьойл или табуретка. Всички свързват тази мебел със съхранението на гримовете и аксесоарите на дамите. Различните удобни чекмеджета и рафтове, които притежава, позволяват да съхранявате много дребни артикули и бижута. Нейното място със сигурност е в спалнята и всяка една жена ще е безкрайно щастлива, ако притежава такава мебел от магазин Венус.

Какво е добре да знаете за тоалетката за спалня Венус и нейните приложения

Ако сте решили да изберете такъв елемент не пропускайте да го комбинирате с останалия интериор. Едно от най-важните неща е размерът на тоалетката с огледало за спалня. Необходимо е да измерите свободното пространство, което сте предвидили за това кътче и да потърсите в каталога на магазин Венус подходящ по размер артикул. Ще откриете, че се предлагат различни варианти, такива които са минималистични и семпли и тяхната противоположност, богато инкрустирани и авангардни. Много често дамите се спират на белия цвят, като универсален и безкрайно елегантен, той ще стои добре поставен навсякъде и ще придава необходимата свежест на стаята. Дори да нямате много козметика, купете модел, който има поне едно или две чекмеджета, защото все ще се намери какво да поставите там. Практичното огледало ви помага да се огледате и да сте сигурни в добрия си външен вид преди да излезете навън.

Тоалетка

Тоалетка Сити 3053 от Венус:

  • Чекмеджета с бутони;
  • Удобни ниши;
  • Огледало;
  • За изработката на модела са използвани висококачествени МДФ и ПДЧ 16 мм;
  • Цветовете са микс между бял гланц и сонома арвен – свежи и приятни.

Никога не бихте съжалили, ако поставите модерна тоалетка с огледало от Венус в спалнята. Вече няма да търсите козметичните си продукти из целия апартамент, а те ще бъдат изрядно подредени в чекмеджетата и нишите ѝ.