Детска стая

Как да мебелираме детската с готово стилно обзавеждане

Детската стая е най-веселото помещение в дома. Това е личното място на вашето слънчице, което расте щастливо, забавлява се и ви огрява с радост. За да растат здрави и весели малчуганите трябва да обитават едно комфортно и добре обзаведено пространство. С помощта на готово детско обзавеждане от мебелен магазин Венус, това ще ви се стори много приятна и лесна задача. Помислете за всички ваши идеи свързани с мебелите и купете подходящи мултифункционални и в същото време с красива външност.

Съобразете готовото детско обзавеждане от Венус с няколко аспекта

Едно е важно за да бъде детската стая любимо място и това са свежите и весели цветове. Изберете готово детско обзавеждане в нежни цветови комбинации. Магазин Венус има богато разнообразие от мебели с един тон или комбинация от няколко подходящи за деца. Меките дървесни цветове много добре ще хармонизират с различни акценти, като завеси, килим или друга ярка мебел. Много модерни напоследък са нюансите на зеленото, лилаво, жълто или оранжево. Мебелите си остават най-важното в стаята. Задължителни във всеки комплект са – легло, гардероб, скрин, евентуално бюро и етажерки. За да ви улеснят максимално от Венус са съчетали готово детско обзавеждане, с включени всички необходими мебели за детската стая.

Детско обзавеждане

Готово детско обзавеждане Мамба – прекрасен вариант за всяко дете:

  • Свежата цветова комбинация от бяло, зелен лайм и зелена мамба ще внесе радост в ежедневието на вашето съкровище;
  • Легло с повдигащ механизъм – то ще ви предостави цялото подматрачно пространство в което спокойно ще може да подреждате различни неща;
  • Двукрилен гардероб с две чекмеджета;
  • Бюро, шкафчета и етажерки;

Правите един избор и мигновено празното помещение се оживява с функционалното готово детско обзавеждане. След което ви остава да аранжирате с допълнителни елементи, но без да претрупвате, все пак Венус ви е осигурил достатъчно свободно място за съхранение на различни вещи.