обзавеждане

Как лесно да обзаведем стая за две деца

Ако децата са две и са на близка възраст, спокойно бихте могли да ги настаните в една стая, като разбира се изберете най-голямата в жилището. В случай, че към стаята има прилежащ балкон, можете да го приобщите към помещението и по този начин да имате допълнително пространство. В случая мебели са важни и помагат за това, детската стая винаги да бъде подредена и приветлива. Виж тук идеи за мебелиране с включени всички нужни артикули и удобства.

Планирайте зоните за сън правилно

Много важен етап от обзавеждането е обособяването на две отделни зони за сън. За елегантно разделяне на помещението бихте могли да използвате стелажи или красив параван. Виж тук в страницата на Венус, подходящо мебелиране за детска стая от две ъглови легла с ракла. Много практична комбинация, позната дори от нашето детство. Така всяко от децата има свое легло и в същото време заедно си подреждат спалното бельо в раклата. Възможно е да поставите и модерната конфигурация на двойните легла Венус – вижте тук различни модели, изработени качествено от здрави материали. Все пак е от значение децата да имат достатъчно простор за игри, така че не претрупвайте обстановката с излишни мебели – смятаме, че един голям гардероб ще бъде достатъчен, ако пък леглата са снабдени с повдигащ механизъм още по-добре.

Детско обзавеждане

Вижте тук – детско обзавеждане Батман- с ъглови легла и включени матраци:

  • Чудесен комплект за две деца с включени две ъглови легла с удобни странични табли и ракла с горно отваряне;
  • Към леглата има и матраци;
  • Гардеробът е трикрилен с огледало и практично вътрешно разпределение;
  • Бюрото притежава изтеглящ плот за клавиатура, вратичка и чекмедже.

Вижте тук снимка на мебелите – подредени в стаята и ясно ще си представите, колко добре ще изглежда тя в готов вид. Заповядайте в магазин Венус и зарадвайте децата си с обновена атмосфера.