камплект мебели

Как да организираме модерна и функционална детска стая с готов мебелен комплект?

Откриването на подходящи мебели за детската стая вече не е толкова трудно, защото модерните онлайн магазини предлагат огромно разнообразие. Комплект обзавеждане за детска стая мебели Венус ви осигурява всички необходими артикули, за да се чувства детето удобно настанено и с удоволствие да прекарва време в стаята си. Артикулите се отличават с перфектната си изработка, здравина и надеждност. Като родители можете да сте спокойни, че осигурявате безопасност на малчуганите. Комбинациите са много разнообразни, което ви дава възможност да намерите дизайн отговарящ на вашия вкус и този на детето.

Лесно ли е да направим стаята уютна с готов мебелен комплект?

Ако сте решили да инвестирате в съвременно обзавеждане за детската най-доброто решение са готовите комплекти. Те ще ви спестят времето в който търсите артикулите поотделно и се опитвате да ги съчетаете. Получавате необходимото наведнъж и от вас се очаква да го разпределите удобно в помещението. Специалистите съветват да обособите отделни зони спрямо дейностите, които ще се извършват в тях. Сложете леглото и гардероба в едната част на стаята, за да спи и да си почива там детето. Бюрото и шкафът могат да са в противоположната зона и да се оформи място за учене.

Ако има достатъчно пространство купете допълнително и малък диван. Когато инсталирате всички елементи от комплекта в детската стая, трябва да остане и достатъчно място за игри. Няма да се затрудните в оформянето на красив и практичен интериор, защото всички мебели са изработени в една продуктова гама и ще останат все така красиви и елегантни както и да ги разпределите в помещението. От магазин Венус ще ви дадат следната идея. Комплект за детска Марти – Конфигурация №1:

мебели за деца
  • комплект за детска „Марти“ е функционална модулна конфигурация с цветна декорация по избор;
  • модулите ви дават възможност да организирате пространството във вашата стая според вашите нужди и предпочитания;
  • леглото е с повдигащ амортисьорен механизъм и е подходящо за еднолицев и двулицев матрак с размери 900/2000 мм;
  • за поставянето на двулицев матрак е нужна допълнителна подматрачна рамка;
  • част от комплекта е комфортната къса тапицирана табла с бяла еко кожа и нощно шкафче;
  • предлагат се двукрилен гардероб и висока етажерка с рафтове;
  • включена е и етажерка за стена и бюро с чекмедже и вратичка;
  • всички модули имат механизъм за плавно затваряне.

Много добре направени и съчетани модули. Стилна и елегантна комбинация за детска, която ще допадне на всеки малчуган.

Защо да изберем поръчката онлайн?

Много по-спокойно ще разгледате предложените мебели, ако пазарувате от модерните интернет магазини. Търговците ви представят огромно разнообразие от красиви и качествени изделия на достъпни цени. Обмислете внимателно своята поръчка и я направете в удобен за вас момент с безплатна доставка до адрес.