президентски стол

Ергономичен или ортопедичен офис стол

Интериора в офиса е решаващ за това да допринесе за комфорта на служителите и посетителите. Мебелите, които са избрани за аранжиране на обстановката са част от декорацията и именно затова дизайнерите, на които  е възложена тази задача се съобразяват с детайлите и тънкостите за подобряване и акцентиране върху естетичния момент. Няма как да се пренебрегне  и това, че офиса е типичната работна зона, в която остен красиво е редно да бъде и удобно. А най-голяма отговорност за това имат офис столовете. За да се удовлетворят нуждите на служителите е важно да се намери идеалния вариант, който да покрие на 100 % желанията на хората, които 8 часа ще работят седнали. Офис столове се делят на два основни вида – ергономични  и ортопедични, което дава една невероятна възможност всеки от хората, които ще ги ползват да заложи на варианта, напълно грижещ се нуждите на тялото му.

Ергономични столове

Дори да изглеждат идентично с ортопедичните модели ергономичните е отличават със своята невероятна стол за офисгъвкавост. Те се наричат така поради техническите си качества, способстващи пълно удовлетворение на тялото. Всяка извивка на тялото се следва от стола, а не обратно както е при ортопедичните. Акцентите тук са:

  • Мекота;
  • Удобство;
  • Адаптиращи се материали към собствените ви линии-гръбнак, седалище, ръце.

Ако търсите усещането, че все едно сте седнали в диван то точно тези офис столове са в пълна готовност да ви осигурят желания комфорт.

Ортопедични столове

Свързваме символиката на ортопедичните столове с тези на матраците за сън. Наистина тук се залага на твърдостта, поддържането на тялото в позиция, която намалява напрежението в главните зони. Гръбнака да бъде в правилна позиция, ръцете да не са увиснали , краката да могат да почиват дори когато са спуснати към пода. Ортопедичните столове са модифицирани така, че да се погрижат за правилната поза на тялото през престоя си в него. Тук не се търси мекота, а опора, което пък е в основата на това да се намалят болките в крайниците, врата и гърба. А при супер изгодни оферти  ис опция за покупка на столове на кредит можете да се обърнете към онлайн магазин МебелиАрена.