холна маса балин

Лесно ли е да изберем подходяща холна маса

Повечето хора обичат да избират нови мебели защото знаят, че те ще обновят интериора и ще им донесат положителна емоция. Трябва да бъдем обаче и достатъчно отговорни като вземем предвид всеки един критерий за правилен подбор. Това в пълна сила важи за дневната в която обичаме да прекарваме доста голяма част от времето си. Тук всеки знае какви мебели трябва да има, но по-конкретно днес ще се спрем на холната масичка, която се грижи за нашия комфорт и удобство. Предлагаме на вниманието ви един модел на онлайн магазин https://www.venus.bg/маси-и-столове/холови-маси/овална-холна-маса-dunya-крем-орех. Интересният дизайн и практичността са най-отличителните характеристики на този вариант.

Каква трябва да бъде удобната холна мебел

Съвременните мебели се изработват от различни материали, но като цяло е добре да съобразите тази малка и декоративна мебел с останалите вещи в стаята. Ето защо може би един от най избираните варианти е този направен от MDF или ПДЧ. Основата на артикула често включва естествената дървесина или металът, като най здрави и устойчиви материали. Върху плота обикновено поставяме различни по тежест неща и холната масичка непременно трябва да притежава необходимата здравина. Елегантните елипсовидни плотове са много добър избор, защото са достатъчно големи и винаги изглеждат елегантно поради липсата на остри ъгли. Подобни артикули са подходящи почти за всеки вид диван, което прави моделите универсални. Venus.bg препоръчва един перфектен вариант. Овален модел Dunya – крем/орех:

холна маса дуниа
  • „Dunya“ е овална мебел с изчистен дизайн;
  • Подходяща за обзавеждането на Вашия хол или дневна;
  • Плотът е изработен от МДФ, крака от бук масив.

Плота на този модел е в цвят крем, а това дава възможност да го съчетаете с интериора по-лесно. Той не изглежда прекалено голям, заради нежния светъл цвят. Този модел е един от най-удобните, защото предоставя повече площ за подредба на неща и винаги когато имате гости ще може да поставите почерпка, без да се притеснявате, тъй като здравината на краката е безспорна.

Кои материали са най-подходящи за направата на холни маси

За всяка една мебел е от значение какви материали ще се използват за изработката ѝ. В момента най-предпочитани са MDF и ПДЧ плоскостите като разбира се те са комбинирани с изключително здрава основа най-често от метал или естествена дървесина. Комбинацията между различни материали прави мебелите по-интересни като дизайн и достатъчно комбинативни, за да могат лесно да се съчетават с всякакъв вид обзавеждане. Преценете кой от вариантите е подходяща за вашето жилище и се опитайте да допълните например секцията като материал на изработка и цвят с новата мебел.