помощни маси

До колко е важна холната масичка за уюта в дома ни

Когато избираме обзавеждане и нови мебели се стараем да постигнем един интериор, който да ни носи спокойствие и релакс докато сме у дома. Всеки елемент дори най-малкият е важен и трябва да бъде внимателно подбран, за да завърши хармонично атмосферата. Една от най-важните стаи разбира се си остава холът и не бива да пропускате покупката на масичка, която да създаде прекрасна и завършена визия на всичко останало. Мебелен магазин Венус предлага богата палитра от най-новите и актуални модели холни масички, които ще направят дома ви много елегантен и уютен.

Как да изберем подходяща форма и размер

Дизайнът и формата на мебелите винаги са оказвали влияние върху облика на цялото помещение и затова трябва да бъдат подбирани много внимателно. Кръглите и елипсовидни холни масички придават много уют на помещението и омекотяват линиите, ако те са по-строги и отсечени. От друга страна правоъгълните и квадратни модели са функционални и достатъчно комфортни за употреба. Все пак от тази мебел очакваме да ни предостави пространство върху което да поставяме различни неща. Днес се откриват и  масички в нестандартна форма, които са много интересни и подхождат на модерния интериор. Венус ви препоръчва един уникален модел, който е изработен изключително прецизно. Холна маса HM8704 – 111/56/45 см. Орех/Черен:

маса за хол
  • Класическа холна мебел „HM8704“ с правоъгълен плот, стилно допълнение за всеки изискан дом;
  • Изработена от естествена дървесина – орех;
  • Цената е изключително достъпна само 197 лв.

Подобен елегантен модел ще ви предостави нужния уют и разбира се достатъчно функционалност. Плотът е с класически размери и ще може да поставяте дори храни и напитки без никакъв проблем.

Защо е важно да имаме холна маса

Понякога хората се лишават от този ценен елемент в обзавеждането като мислят, че не им е нужен. Това е сериозен пропуск, тъй като малката холна мебел има важна и динамична роля в ежедневието. Тя допълва интериора чисто визуално като се явява и вид декорация. От практична гледна точка обаче ролята ѝ е незаменима, защото когато сме седнали на дивана винаги има какво да поставим на нея. Телефон, дистанционно или някаква напитка без наличието на масичка няма да имат своето място. Част от клиентите признават, че обичат да похапват докато гледа телевизия и точно тогава оценят важната роля на тази мебел. В каталога на онлайн магазина ще откриете всякакъв вид модели малки и големи, помощни и с нестандартна форма. Не пропускайте тази покупка, за да бъде домът ви наистина стилово издържан и с перфектен интериор.