диван

Защо да изберете красив и функционален кухненски ъгъл

Сигурно си мислите, че кухненската зона няма как да бъде чак толкова уютна и комфортна предвид това, че там се храним и обикновено сме обзавели с маса и столове. Много различна и красива атмосфера ще постигнете, ако замените част от столовете с практично диванче. Това е мебел, която отново добива популярност, защото е изключително удобна, стилна и създава приятна домашна атмосфера. Мебели Венус са приготвили за вас прекрасни модели в каталога си, които може да разгледате във всеки удобен за вас момент. Сами ще се уверите в огромните преимущества които има кухненският ъгъл.

Как да изберем модел подходящ за нашия дом

Разнообразието от модели ще ви даде шанс да откриете подходящия ъглов диван, тъй като всеки има трапезария с различни параметри. Ето защо и вариантите са разнообразни. За начало е добре да прецените свободното пространство и да сравните размерите с наличните модели в каталога. Въпреки, че артикулите са еднотипни и се инсталират по подобен начин има някой разлики в дизайна и конструкцията, които ще ви помогнат по-лесно да напаснете ъгловия диван към характеристиките на своя дом. Друг важен момент е изборът на тапицерия, тъй като тя до голяма степен определя излъчването на кухненския диван. Има по-семпли дамаски и такива които придават стилна визия на артикула. Семействата които нямат достатъчно пространство в жилищата си използват тази мебел като холова и съвместяват трапезария и всекидневна.

Защо кухненският ъгъл е полезна и функционална мебел

Преди да поръчате нов артикул за дома си сигурно си задавате редица въпроси, които да ви убедят в полезността на съответната вещ. Кухненският ъгъл е изключително подходящ за всеки дом и лесно ще намерите отговор на въпроса – Защо да купим подобен модел:

кухненски ъгъл
  • Спестява от пространството – Г-образната форма на диванчето е перфектна, защото залепено до стената то не отнема почти никаква площ от стаята. Създава компактен кът в който спокойно да си почиваме когато пожелаем;
  • Практично е – винаги когато имате гости могат да бъдат настанени повече хора отколкото на класическите трапезни столове. Механизмите за разтягане позволяват кухненският ъгъл да стане комфортна спалня, която да се използва при нужда. Под седалките има и ракла достатъчно просторна за съхранение на различни вещи;
  • Цената – въпреки красивия си външен вид и многото си приложения кухненският ъгъл е една от най-евтините придобивки които може да поръчате.

Разгледайте всички предложения в каталога на онлайн магазин Венус и се уверете колко разнообразни и стилни модели има в момента. Ще може да ги купите на преференциални цени, а те ще ви радват ежедневно с удобството което ви предлагат.