легла за детска

Важното решение какво да е детското легло

Идва моментът, когато сме преценили, че ще обновяваме детската стая, дали правим цялостен ремонт на апартамента или само искаме да зарадваме детето с нещо ново, няма значение, вниманието което трябва да се вложи е еднакво. Изборът на легло за детска стая, колкото и да изглежда лесен не е точно такъв. Това не е маловажно решение, тук се търси комфорт и красиво вдъхновение за децата.

Съобразявайки се с модните тенденции, не трябва да забравяте да акцентирате върху интересите на самото дете. Съвременните дизайнери са направили така, че леглото за детска стая да бъде едновременно играчка и функционална мебел. Предлаганите модели са изключително разнообразни:

Детско легло тип
  • Състезателна кола;
  • Кораб;
  • Джип;
  • Собствен замък.

Така леглото за детска стая става акцент, на един приказен свят, в който ще живее мъничето. В зависимост от темата, която изберете, подберете и цветовете в стаята, завивките и другите мебели, така че да изградите този вълшебен свят и децата да се чувстват в свои води.

Интересни са моделите, от които се изтегля допълнително легло. Така мястото за спане се удвоява. Какво по хубаво от това в днешните минималистични апартаменти. По този начин няма да се тревожите, ако някое приятелче на детето остане с преспиване. Двойното легло за детска стая, дори е подходящо, ако имате две деца, а мястото в детската е оскъдно. Така сутрин, прибирайки едното легло под другото, освобождавате достатъчно място за детски игри.

Простор бихте имали и ако изберете предимството на двуетажните легла, благодарение на тях може да съберете в стаята голямо бюро и библиотека, но в същото време да има е достатъчно свободно място. Тези легла за детска стая са снабдени обикновено и със стълба, а това позволява този кът за спане, да бъде включен в забавните игри. Дали ще изберете единични или двойни легла, тяхната функционалност идва от това, че са разположени едно върху друго. Предложеният уютен вариант ще осигури спокойствие и защита на децата.