шкаф

Защо да изберем модерни и красиви мебели за кухнята в бял цвят

Обзавеждането на всяко жилище трябва да бъде основна мисия на неговите обитатели. Когато сме избрали подходящи мебели ще се чувстваме много по-комфортно щом си почиваме или прекарваме време у дома. Кухнята като център на всяко жилище е добре да бъде обзаведена по модерен начин, който ще я направи още по функционална и предпочитана от всички. Обикновено тя представлява  конструкция, съставена от горни и долни шкафчета, работен термоплот, термогръб и вградени електроуреди. Препоръчваме ви кухненски шкафове бял гланц от онлайн магазин Venus.bg.

Как лесно да изберем практични кухненски мебели бял гланц

Изборът, който ще откриете на различни стилове и модели шкафчета онлайн е много голям, а възможността да се купуват модули по наша преценка е най-важното предимство. По този начин може да купим само тези елементи които са ни необходими и които реално смятаме да използваме. За начало трябва да измерите внимателно свободното пространство и да прецените колко модула може да побере то. Определете точните места на електроуредите и какъв вид горни шкафове ще са ви нужни. Модерният бял гланц винаги ще направи интериора по-елегантен и красив и ще се комбинира лесно с останалото обзавеждане и цветове. Не пропускайте възможността да оползотворите и ъглите, тъй като има много функционални модули под формата на етажерки, които ще бъдат перфектното решение. Venus.bg препоръчва:

долен кухненски шкаф
  • Горен кухненски шкаф Алис G32 с клопващи врати – 60 см – изработен от качествено ЛПДЧ.
  • Долен кухненски шкаф Алис B51 с две врати и рафт – 60 см – две врати и рафт. Изработен от качествено ЛПДЧ в комбинация от цветове бяло гланц/бяло. Допълнително може да поръчате термоплот;
  • Долен модул Алис B4 с врата и чекмедже – бяло гланц – 40 см – едно чекмедже, врата и рафт;
  • Долен модул бутилира Алис B62 – бяло гланц – 15 см.

Разнообразието от различни като функция модули ви помага да намерите най-подходящите в зависимост от кухнята, която искате да обзаведете. Всяко семейство има различни навици и ежедневие, затова се съобразете най-вече с това какво очаквате от мебелите.

Кои са модерните цветове за кухненско обзавеждане

Много от хората продължават да избират мебели в различни тоналности на дървото, но ви препоръчваме да заложите на интересните и модерни бели интериорни елементи. Те ще освежат помещението по един нов начин и ще ви дадат възможност по-лесно да съчетаете конструкцията с останалите елементи от интериора. Материалите от които се изработват са иновативни и обработени по специален начин, който ги предпазва от влагата и позволява по-лесното им почистване, което дава шанс да вземете толкова светъл цвят за шкафчетата.