Холов ъгъл

Модулен или класически ъглов диван ще изберете

За качествени и с дълъг експлоатационен период ъглови дивани изберете магазин Мебели Арена. Функционалните модели с основание се радват на огромен интерес от страна на клиентите, а търговеца е подбрал в своята колекция изключително интересни модели, от които можете да се възползвате и вие. Кои модели ъглови дивани печелят потребителското доверие и защо ще разкажем в днешната публикация.

Модулен холов ъгъл – какво означава това

Сигурно сте чували за модулните системи, но ги свързвате основно с кухненското обзавеждане, спалните комплекти, секциите. Но ето, че напоследък стана доста популярен и термина модулен диван, което ни навежда на мисълта, че се касае за мека мебел, която се състои от няколко елемента.

На прав път сте, защото модулните ъглови дивани реално са композиция от няколко модулни детайла, които можете да съчетаете така, че напълно да се приспособят в пространството и да могат да ви осигурят още повече удобство и комфорт. модулите си имат своите предимства по отношение на:

  • Позициониране;
  • Промяна на местата на елементите;
  • Трансформиране от ъглов диван в право канапе и фотьойл.

Абсолютно разбираемо е защо се инвестира в такива мебели. На практика хола ви може всеки ден да придобива разнообразна визия и така да си осигурявате прекрасна обстановка, в която с удоволствие да каните приятели или да споделяте със своите близки.

Класически ъглови дивани

ъгъл

Известни са като класически, защото са вечните модели, които винаги намират почитатели. Независимо, че са тип стандартни то те си имат своя чар и разбираемо привличат вниманието ни с лекотата, с която успяват да внесат уют и естетика в интериора.

Класическите модели се характеризират с:

  • Четири, пет или шест места в зависимост от размера на изделието;
  • Здравина и устойчивост на натоварване, благодарение на висококачествената дървена основа;
  • Неповторимо усещане за мекота, която е провокирана от плътния пълнеж и надяжданата тапицерия, която обикновено е от текстил;
  • Разтегателна функция, с която винаги имате зона за сън, която да използвате за настаняване на гости;
  • Ракла, която е супер удобно решение за прибиране на всякакъв багаж.

Това, че са класически означава, че са се доказали във времето. Наистина можете да сте мотивирани с основание да изберете такъв диван, тъй като с негова помощ придавате на хола прекрасно и иновативно излъчване, изисканост, топлота и уют.

Кой от вариантите ще изберете зависи от виждането ви за прекрасен холен кът. От Мебели Арена са се постарали да предоставят на клиентите си богат избор от продукти, от които можете да изберете лесно с един клик.