Как бързо да изберем нова маса и столове?

В днешното напрегнато и забързано ежедневие хората трудно намират време, да изберат ново обзавеждане за дома си. Това е и една от причините да има толкова онлайн сайтове, които предлагат бърз и лесен начин да поръчате качествени мебели. Ако ви предстои да правите някаква промяна в зоната където се храните, ви препоръчваме да поръчате готов комплект трапезна маса и столове от Venus.bg. Тази комбинация ще ви помогне много, тъй като няма да се налага сами да търсите отделните модули и да ги съчетавате. Артикулите са отличават с прецизна и висококачествена изработка, за да предложат най-доброто от съвременното мебелно производство.

По какви критерии да изберем комплект за трапезарията?

Първоначално много потребители се ръководят от дизайна и външния вид на мебелите. Това е правилно само до известна степен, защото от тези артикули очаквате да са достатъчно здрави и стабилни, тъй като ще понесат сериозна тежест. Важен момент в избора на подобно обзавеждане в комплект е свободното пространство с което разполагате.

Колкото и да ви се иска да купите голяма маса и столове тип кресло, ако стаята не го позволява, е по-добре да се насочите към някой по семпъл модел. Щом сте настанени не би трябвало облегалката да се опира в стената, за да може домакинята спокойно да преминава наоколо и да сервира. Препоръчваме ви да измерите много внимателно квадратурата и да определите подходящия за вас размер комплект. Много от съвременните трапезни маси разполагат с разтегателен плот, а това е опция, когато ви идват гости и искате да ги настаните добре.

При избора на столове се ръководете от това, дали съответния модел може да влезе под плота. По-големите с подлакътници няма как да бъдат прибрани по този начин и съответно ще ви трябва място, за да ги разположите. В каталога на Venus.bg ще разгледате следния модел. Комплект маса VENUS 1108 и столове DEFNE 2203:

  • стилен комплект трапезна маса и столове, който ще допълни чудесно интериора на всеки съвременен дом;
  • маса с плот от МДФ с акцент мотив, снабден с разтегателен механизъм (автоматично отваряне) и елегантни крака от пенополипропилен. Модерна и съвременна маса, която се отличава;
  • столовете са изработени от естествено дърво с удобна седалка и леко извита от двете страни облегалка, която осигурява допълнителна опора за гърба;
  • тапицирани с висококачествена дамаска;
  • опционално може да добавите още желани от вас брой столове.

Стилен и елегантен комплект, който ще направи дома ви обновен и красив.

Важен ли е цветът на тапицерията?

Модерните места за настаняване се отличават с наличието красива и луксозна дамаска. Изберете нейния цвят в зависимост от преобладаващия нюанс в помещението. Може да заложите на нещо универсално, което ще се впише лесно. В случай че желаете да привлечете вниманието към тази мебел, може да подберете нещо по-ярко и запомнящо се.