кухненски ъгъл

Има ли причина да заложим на модерния кухненски ъгъл?

Все повече потребители се насочват към модерни и функционални мебели, които ще им създадат повече удобства. Такъв артикул се явява кухненският ъглов диван, който е познат през годините, но днес е все по-търсен. Това се дължи основно на неговата прецизна и качествена изработка, здравина и различни допълнителни функционалности. Независимо от скромната сума, на която ще го намерите той е ценен и незаменим за интериора на трапезарията. Мебели Венус ви представят оригинални нови оферти, които са с разнообразен дизайн и стил на изработка.

Защо да обзаведем трапезарията с ъглов диван?

Днес повечето апартаменти са маломерни и всеки кът, който оформите за почивка и релакс има своето значение. В такова място може да превърнете и трапезарията, ако изберете да поръчате кухненски ъглов диван. Този вид мека мебел ще замести част от столовете около масата и ще оформи зона, в която спокойно да седнете, за да се нахраните, да се настаните за почивка или да посрещнете гости. Повече няма да бъдете ограничени от това, че комфортно време може да прекарате само в дневната. Кухненските ъгли са много практични и здрави като конструкция, снабдени с разтегателен механизъм.

Могат да бъдат използвани като легло при необходимост и имат достатъчно големи ракли под седалките за подредба на багаж. Хората, които са седнали на тази мебел се чувстват изключително удобно и могат да прекарат в приятни приказки по-дълго време отколкото, ако бяха настанени на столове. От магазин Венус ви предлагат подробни характеристики за – Кухненски ъгъл Виктория – 205+130:

  • модерен кухненски диван „Виктория“, подходящ за обзавеждане на хол или кухня;
  • имате огромен избор между дамаски, чрез който да съчетаете ъгъла с вашия дом;
  • включва диван 3-ка и 2-ка с практична ракла за багаж и функция сън;
  • модулите дават възможност за обръщане на ъгъла  според предпочитанията на клиента;
  • изработен така, че да Ви осигури най-голямо удобство, след дълъг работен ден.

Един от най-предпочитаните и качествени кухненски модели с луксозен дизайн и разнообразни тапицерии. Може да изберете как да изглежда според личните си предпочитания и вкусове.

Какви за предимствата на поръчката онлайн?

Повече не е необходимо да губим от времето си, за да обикаляме търговската мрежа и да търсим нови мебели. Всичко може да бъде поръчано през интернет платформите. Едно от основните и големи предимства на подобно пазаруване е безплатната доставка. Когато всичко е организирано от магазина, спестявате средства за транспорт и не се ангажирате да търсите конкретна фирма. Моделите, които може да разгледате в каталозите са много по-разнообразни и актуални от тези във физическите магазини, което е още едно предимство за клиента.