мебели за спалня

Защо е от значение какви мебели ще поставим в спалнята

Когато ни предстои обзавеждане на жилището отделяме изключително внимание на различните стаи, за да ги направим приятни за живеене и достатъчно функционални. В този момент трябва да обърнем и необходимото внимание на спалнята, защото тя е от ключовите зони, които ни създават удобство и ни помагат да се почиваме активно. Мебели Венус е търговецът, който ще ви снабди с красив и добре изработен комплект за спалня. Това предложение е  атрактивно, тъй като имате на разположение огромен асортимент от който да избирате, а цените са  достъпни.

Спалният комплект – предимства и характеристики

Представете си как само с една покупка имате всичко необходимо за да се настаните в стаята и да я използвате рационално. Точно това ви предлагат готовите комплекти, защото съдържат легло, гардероб, нощни шкафчета и евентуално скрин. Изработени са в синхрон помежду си и това ги прави толкова елегантни, поставени заедно в спалнята. Няма да се тревожите дали ще намерите мебели в точния цвят, дизайн или размер, тъй като за всичко това се е погрижил производителят.

Инвестицията в спален комплект ви спестява пари и време, които могат да бъдат вложени в нещо друго. Онлайн магазинът предлага огромно разнообразие от модели – семпли, модернистични, класически или ретро. Изберете според личните си критерии за естетика. Венус ще предложи примерен вариант. Спален комплект Роял – Дъб вотан/Бяло гланц – 160/200:

спалня
  • спален комплект „Роял“ е съставен от легло с табла, което може да се използва с еднолицев и двулицев матрак;
  • комплектът притежава и две нощни шкафчета с чекмедже;
  • гардероб с две плъзгащи врати, огледало, лостове и рафтове;
  • за изработката на модела се използва ПДЧ, в цветовата комбинация: Дъб Вотан/Бяло гланц.

Красив избор за хора харесващи модерното и актуално обзавеждане. Винаги щом влезете в стаята ще се чувствате удобно и ще разполагате с необходимите мебели за почивка и подредба на дрехи и вещи. Цветовете са много добре съчетани, за да създадете стилен и открояващ се интериор.

Механизми и функционалности при съвременните мебели

Има доста допълнителни и практични възможности които ни дават артикулите. Леглото може да има повдигащ амортисьор, с чиято помощ използвате подматрачното пространство като ракла за съхранение на различни неща. Изключително подходящо когато мястото не достига или не искате да купувате допълнително мебели. Плъзгащите врати на гардеробите са удобен начин да спестите от пространството в стаята и да я направите визуално по-стилна и голяма. Възможно е да инсталирате допълнително LED осветление, което ще направи атмосферата изтънчена и красива.