Детско легло - кола

Как да изберете подходящия модел легло кола за своето дете

Много родители признават, че са се изчерпали в подаръците, които поднасят на децата си. Определено презадоволяването с вещи  е факт и когато се търси нестандартна и атрактивна изненада за конкретен повод то определено не са много вариантите. Нови модели легла коли от mebeliarena.bg са възможността, която ви предлагаме днес. Идеята е много добра особено, ако детето е на възраст между 4 и 14 години. Практични, невероятно реалистични и удобни тези кревати ще са истински повод за радост и забавление. Как да изберете подходящото за своето дете ще ви разкажем в днешната публикация.

Новите идеи на фокус

Мебелистите, които изработват детско обзавеждане не се ограничават в стандартни легла. Гамата от интериорни решения, които се предлагат в каталога на онлайн магазин Арена са доказателство за това, че дори най-нестандартното желание може да бъде реализирано. Вдъхновени от компютърните игри както и много филми посветени на автомобилите и състезанията дизайнерите на датски легла създават истински шедьоври с реалистични визии и множество екстри.

Новото при моделите легла коли е в:

  • Представяне на по-големи размери, които могат да се използват от деца до тийнейджърска възраст;
  • Вграждане на подсветки в мебелите;
  • Реалистични гуми и седалки, които доближават модела легло до визията на истинска кола;
  • Богат асортимент от марки возила както и цветове, от които да избирате според това дали ще обзавеждате момичешка или момчешка стая.

Изключителна креативност са проявили създателите на новите варианти обзавеждане, тъй като колкото по-осъвременен е даден продукт то толкова по-автентичен и реалистичен е дизайна му. А това определено допада на децата, които са запленени от идеята да разполагат в стаята си с такова легло.

Най-купуваните нови модели

Детско легло

Гамата от решения, които се предлагат в mebeliarena.bg наистина е огромна. Ако търсите най-доброто, но все още нямате никаква идея на кой от вариантите да се спрете то ще ви помогнем с кратката статистика, която предоставя на вниманието на клиентите си онлайн магазина. Представяме ви най-купуваните модели легла коли, които се характеризират с високата си функционалност, отлично удобство и устойчивост на екстремно натоварване от игри и забавления.

Ръст на продажбите се отчитат при:

  • GTR 90/190 в розово за дами, почитателки на спортните модели возила;
  • MG LIGHT 3D, който се предлага във вариант със светещи фарове и различни цветове на корпуса;
  • Forza 1 с автентичен спортен дизайн и опция за избор на цвят;
  • Серия NEO с опционално избиране на модел MARS, VOLT, STAR, ELECTRO и други.

Създайте мечтаната детска стая с гамата продукти от онлайн магазин, изпълняващ всякакви желания с един клик.